Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
INFANTIL
REXICS
inscripcions
DATES
diumenge, 26 de maig - 10:30 h
diumenge, 26 de maig - 12:30 h
diumenge, 26 de maig - 17:30 h
PREU
30,00
(preu únic per centre)

Rexics és un projecte que va adreçat a alumnes d’EI-2 (Educació Infantil, 2 anys).

Es tracta d’un espectacle creat i interpretat expressament per a infants, que permet que els alumnes estiguin asseguts dalt de l’escenari seguint i participant de l’espectacle, aprop dels intèrprets i músics.  Durant els 45 minuts aproximats de funció els infants són els oïents, però a la vegada esdevenen part important de l’espectacle, perquè desde la platea del teatre les famílies i espectadors podran seguir els seus moviments, les seves petites intervencions, comprovar com els més petits són capaços d’interactuar i d’escoltar amb atenció les peces musicals que se’ls proposen.

Aquest any oferirem l’ espectacle: ReBuffa! Una revisió de l’espectacle Buffa, amb noves cançons. Aquest espectacle, de producció pròpia, ha estat encarregat expressament pel projecte a un equip de músics i pedagogs musicals, coordinats per Anna Vega i Marta Canellas (pedagogues musicals especialitzades en músiques per a nadons).

Amb ReBuffa!, tal i com vem fer amb l’espectacle anterior Bada Botó (creat pel mateix equip), hem buscat que els nens i nenes coneguin diferents estils de música i puguin participar de manera activa en cada peça musical.

A l’escenari hi haurà 4 músics i una ballarina. Amb ReBuffa! coneixareu el Nap Buf un follet curiós, tendre, entremaliat, despistat i belluguet que ens farà viure la màgia del bosc en una aventura plena de música i de descoberta de petites meravelles.

Les mestres que participen en el projecte assisteixen a 1 sessió de formació que anirà a càrrec de les pedagogues musicals de l'espectacle. En aquesta sessió es donaran les pautes del treball previ que les escoles hauran de fer amb els seus alumnes, per tal que els infants estiguin familiaritzats i puguin intervenir a cada peça musical de l’espectacle.

Per tant, l'estructura del projecte és:

 1.- Una sessió de formació de les mestres (data a concretar del mes de gener)

 2.- Treball a l'aula de les cançons i intervencions de l'espectacle.

 3.- Concert a  la Sala Gran del Kursaal 

inscripcions
DATES
diumenge, 26 de maig - 10:30 h
diumenge, 26 de maig - 12:30 h
diumenge, 26 de maig - 17:30 h
PREU
30,00
(preu únic per centre)