Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
INFANTIL
REXICS
INSCRIPCIONS TANCADES
PREU
20,00

Rexics és un projecte que va adreçat a alumnes d’EI-2 (Educació Infantil, 2 anys).

 

Es tracta d’un espectacle creat i interpretat expressament per a infants, que permet que els alumnes estiguin asseguts dalt de l’escenari seguint i participant de l’espectacle, aprop dels intèrprets i músics.  Durant els 45 minuts aproximats de funció els infants són els oïents, però a la vegada esdevenen part important de l’espectacle, perquè desde la platea del teatre les famílies i espectadors podran seguir els seus moviments, les seves petites intervencions, comprovar com els més petits són capaços d’interactuar i d’escoltar amb atenció les peces musicals que es proposen.

 

Aquest any tornarem a oferir l’ espectacle: Buffa! un espectacle de producció pròpia encarregat expressament pel projecte a un equip de músics i pedagogs musicals, coordinats per Anna Vega i Marta Canellas (pedagogues musicals especialitzades en músiques per a nadons).

Amb Buffa!, tal i com vem fer amb l’espectacle anterior Bada Botó (creat pel mateix equip), hem buscat que els nens i nenes coneguin diferents estils de música i puguin participar de manera activa en cada peça musical.

A l’escenari hi haurà 4 músics i una ballarina. Amb Buffa! coneixareu el Nap Buf un follet curiós, tendre, entremaliat, despistat i belluguet que ens farà viure la màgia del bosc en una aventura plena de música i de descoberta de petites meravelles.

 

L’equip de músics que participarà en l’espectacle està format per:

Marta Canellas (cello, veu i moviment), Anna Vega (piano, clarinet, veu i moviment), Santi Serratosa (percussió, percussió corporal, veu i moviment), Marisa Badia (flauta travessera i cant), Laura Bataller (moviment).

 

Les mestres que participen en el projecte assisteixen a 1 sessió de formació al Kursaal que anirà a càrrec de les pedagogues musicals de l'espectacle. En aquesta sessió es donaran les pautes del treball previ que les escoles hauran de fer amb els seus alumnes, per tal que els infants estiguin familiaritzats i puguin intervenir a cada peça musical de l’espectacle. També es presentaran els instruments i materials que s'utilitzaran en el concert, i s’entregarà un conte-cd de l’espectacle amb les cançons per poder-ho treballar des de l’aula.

 

Per tant, l'estructura del projecte és:

 1.- 1 sessió de formació de les mestres al Kursaal. (data a concretar)

 2.- Treball a l'aula de les cançons i intervencions de l'espectacle.

 3.- Concert a  la Sala Gran del Kursaal 

INFORMACIONS

La data  pel concert  és el diumenge,  2 de juny, i se’n faran 2 sessions: una a les 12.30h i l’altra a les 18h. A l’hora de fer la inscripció haureu de marcar quina sessió preferiu.

El preu de l’activitat per escola és de 20€, que inclou la sessió de formació i el material didàctic per a treballar a l’aula (dossier, conte-cd amb les cançons…). El procediment de com fer aquest pagament ja s’explicarà un cop s’hagi fet la inscripció.

Més informació:  serveieducatiu@mees.cat - 938753402