Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
INFANTIL
REXICS
INSCRIPCIONS TANCADES
PREU
20,00

Rexics és un projecte que va adreçat a alumnes d’EI-2 (Educació Infantil, 2 anys).

 

Es tracta d’un espectacle creat i interpretat expressament per a infants, que permet que els alumnes estiguin asseguts dalt de l’escenari seguint i participant de l’espectacle, aprop dels intèrprets i músics.  Durant els 45 minuts aproximats de funció els infants són els oïents, però a la vegada esdevenen part important de l’espectacle, perquè desde la platea del teatre les famílies i espectadors podran seguir els seus moviments, les seves petites intervencions, comprovar com els més petits són capaços d’interactuar i d’escoltar amb atenció les peces musicals que se’ls proposen.

 

Aquest any recuperarem l’espectacle Bada Botó! un espectacle de producció pròpia, ja fet en altres edicions, i encarregat expressament pel projecte a un equip de músics i pedagogs musicals, coordinats per Anna Vega i Marta Canellas (pedagogues musicals especialitzades en músiques per a nadons).

Amb Bada botó hem buscat un espectacle que permeti als nens i nenes conèixer diferents estils de música i poder participar de manera més activa en cada peça musical.

A l’escenari hi haurà 4 músics i una ballarina. El fil argumental és molt simple: una ballarina ha perdut un botó del seu vestit, i sense aquest botó no li va bé ballar. Cada peça musical l’acompanyarà a buscar aquell botó per diferents espais, a través de melodies i ritmes diferents…I segur que els nens i nenes li seran una bona ajuda per aconseguir trobar-lo.

 

L’equip de músics que participarà en l’espectacle està format per:

Marta Canellas (cello, veu i moviment), Anna Vega (piano, clarinet, veu i moviment), Esther Comas (percussió, percussió corporal, veu i moviment), Marisa Badia (flauta travessera i cant), Laura Bataller (moviment).

 

Les mestres que participen en el projecte assisteixen a 1 sessió de formació al Kursaal que anirà a càrrec de les pedagogues musicals de l'espectacle. En aquesta sessió es donaran les pautes del treball previ que les escoles hauran de fer amb els seus alumnes, per tal que els infants estiguin familiaritzats i puguin intervenir a cada peça musical de l’espectacle. 

Per tant, l'estructura del projecte és:

 1.- Una sessió de formació de les mestres al Kursaal. (A concretar si serà presencial o virtual, a través de tutorials).

 2.- Treball a l'aula de les cançons i intervencions de l'espectacle.

 3.- Concert a  la Sala Gran del Kursaal 

INFORMACIONS

La data  pel concert  és el diumenge,  29 de maig, i se’n faran 3 sessions : 10.30h / 12.30h / 18h.

A l’hora de fer la inscripció haureu de marcar quina sessió preferiu.

El preu de l’activitat per escola és de 20€. El procediment de com fer aquest pagament ja s’explicarà un cop s’hagi fet la inscripció.

La inscripció es pot fer omplint el formulari a la pàgina www.kursaal.cat (apartat Formació/Servei Educatiu) a partir del dilluns, 20 de setembre.

L’adjudicació de places i assignació de la sessió es realitzarà per rigorós ordre d’arribada de les inscripcions.

Per més informació:  serveieducatiu@mees.cat - 938753402