Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

NOTÍCIES

31/03/23
EL KURSAAL ACOLLIRÀ PER LA FESTA MAJOR DE MANRESA LA COMÈDIA ‘JÚNIOR’ AMB JOAN PERA, LA SARSUELA ‘LA REVOLTOSA’ I UN NOU TRIBUT ALS ABBA

El Kursaal ja té a punt els espectacles que es podran veure a la sala gran aquesta propera Festa Major -el cap de setmana del 26 al 28 d’agost- i que es posaran a la venda a partir del dimecres, 19 d’abril a les 11 del matí tant a taquilles com per internet. Per una banda,la comèdia ‘Júnior’ de Joel Joan i Hèctor Claramunt protagonitzada per Joan Pera(dissabte, 26 d’agost– 18 i  21 h);per altra banda, la sarsuela ‘La Revoltosa’ de Ruperto Chapí a càrrec de la companyia teatral madrilenya Clásicos de la Lírica (diumenge, 27 d’agost - 18 h) i també el concert dels Abba, the new experience (dilluns, 28 d’agost – 18 h) que tornen al Kursaal amb l’espectacle ‘Evolution’.

El dissabte de Festa Major (26 d’agost a les 18 i 21 h) la sala gran acollirà en doble funció ‘Júnior’, la nova comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt, després de l’aclamada ‘El pare de la núvia’; en la qual ja van comptar com a actor protagonista amb Joan Pera. A ‘Júnior’, Joan Pera interpreta Magí Folgueroles, que acaba de fer 80 anys i no se li han posat gaire bé... Vol tornar a ser jove... i en tindrà l’oportunitat! Una comèdia esbojarrada en què Joan Pera estarà acompanyat per Gina Rius, Paula Viva, Oriol Casals, Francesc Cuéllar, Marta Codina i Clara Giralt.

El diumenge 27 d’agost (a les 18 h) tornarà la sarsuela al Kursaal, un gènere que tradicionalment es programava al teatre Kursaal per la festa major. En aquest cas, la companyia madrilenya ‘Clásicos de la Lírica portarà a la sala gran ‘La Revoltosa’, un sainet amb música de Ruperto Chapí i llibret de José López Silva i Carlos Fernández Shaw. L’obra -amb molts tocs d’humor- es desenvolupa en un pati de veïns a l’interior d’una “corrala” madrilenya de finals del segle XIX.

Finalment, la programació de Festa Major al Kursaal es tancarà dilluns, 28 d’agost a les 18h amb un concert tribut als Abba, una de les bandes musicals de major fama i que van ser fonamentals per a crear el so i l'estil dels anys 70 i 80. Anirà a càrrec de la formació Abba the new experiencie, que fa dos anys ja van ser al Kursaal i que ara hi tornen amb un nou muntatge ‘Evolution’, un espectacle audiovisual que ens acostarà encara més a l’essència d’Abba.

Les entrades per aquests espectacles es posaran a la venda el dimecres, 19 d’abril per internet (www.kursaal.cat) i a taquilles, obertes de dimarts a dissabte de les 11h a les 13h i de 18h a 20h. El preu la comèdia ‘Júnior’ serà de 28€ (25€ amb descompte majors de 65, menors de 30 i Carnet Galliner). Les entrades per veure la sarsuela ‘La Revoltosa’ tindran un preu únic de 25 €. I pel que fa al concert dels Abba, the new experience costaran 20€, (18€ amb descompte majors de 65, menors de 30 i Carnet Galliner).

ALTRES NOTÍCIES
Les inscripcions per al curs 2023/2024 de l’Aula d’Arts Escèniques del Kursaal ja estan obertes amb 12 grups que iniciaran les classes a partir del 18 de setembre. Es tracta d’una oferta formativa municipal i de qualitat en el camp de les arts escèniques que permet a l’alumnat descobrir i aprofundir d’una manera lúdica en les tècniques teatrals en un entorn professional com és el teatre Kursaal. Les inscripcions es poden fer a través de la web del Kursaal a l’apartat de L’Aula (https://www.kursaal.cat/formacio/cursos). Aquest curs, l’Aula de Teatreofereix diferents cursos adreçats als més [...]
L’obra Malson d’una nit d’estiu’, creada i interpretada per una quinzena d’alumnes de Teatre Jove de l’Aula d’Arts Escèniques del Teatre Kursaal de Manresa, ha estat una de les peces guanyadores als Premios Buero de Teatro Joven que atorga anualment la Fundació Coca-Cola. En la 20a edició dels premis, que han guardonat 17 espectacles interpretats per joves -un a cada comunitat autònoma-, han escollit ‘Malson d’una nit d’estiu’ d’entre totes les que es van presentar provinents d’arreu de Catalunya. El premi és una “experiència teatral molt especial a la seva comunitat autònoma”. ‘Malson [...]
El Festival Internacional de Cinema Documental ‘DocsBarcelona’ tornarà demà dimecres i dijous a l’Espai de la Plana de l’Om de Manresa, dins del marc de la 26a edició del festival que tindrà lloc del 18 al 28 de maig a Barcelona.  Demà dimecres 24 de maig (19 h) es projectarà ‘Who I am not’ de Tünde Skovran, una història explicada per dues persones intersexe de Sud-Àfrica que lluiten per visibilitzar la seva diferència, en un documental que es planteja el tema de què és el que fa que algú sigui un home o una dona. I demà passat, 25 [...]
VEURE ELS SEGÜENTS 6 ACTES D’UN TOTAL DE 178