Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

NOTÍCIES

27/05/22
‘EL SOPAR DELS IDIOTES’, ‘L’ORENETA’, ‘IMMUNITAT’ I ‘SÓLO LLAMÉ PARA DECIRTE QUE TE AMO’, AL KURSAAL DINS DEL NOU ABONAMENT DE TEATRE QUE ES POSARÀ A LA VENDA L’11 DE JUNY

La Sala Gran del Teatre Kursaal acollirà la propera temporada un nou abonament del Toc de Teatre que inclourà 4 grans muntatges entre els mesos de setembre i desembre: la comèdia ‘El sopar dels idiotes’ de Francis Veber (24 i 25 de setembre), ‘L’oreneta’ de Guillem Clua (22 i 23 d’octubre), ‘Immunitat’ de Jordi Casanovas (12 i 13 de novembre), i ‘Sólo llamé para decirte que te amo’ de Nelson Valente (3 i 4 de desembre).

L’abonament es posarà a la venda el dissabte, 11 de juny a partir de les 10 h, tant a les taquilles del Kursaal, com per internet (www.kursaal.cat). El preu de l’abonament serà de 76€. I les obres per separat tindran un preu de 28€ en el cas de ‘El sopar dels idiotes’ i ‘Immunitat’ i de 26€ en el cas de ‘L’oreneta’ i ‘Sólo llamé para decirte que te amo’. Pel que fa a les entrades soles dels espectacles inclosos dins de l’abonament, també es podran comprar el mateix dissabte, 11 de juny, però una hora més tard, a partir de les 11 h. A les 8 del matí es donaran números per organitzar les vendes a taquilles, tant per comprar l’Abonament, com per les entrades soles.

Obrirà el Toc el 24 i 25 de setembre ‘El sopar dels idiotes’, una comèdia Francis Veber dirigida per Pep Anton Gómez que interpreta David Olivares, Artur Busquet, Anna Gras, Toni González, Jordi Vidal Gómez, Ariana Bruguera. Adaptada per Paco Mir, l’obra té un ritme frenètic, altes dosis de bon humor i moltíssima energia, ideal per a compartir amb amics i família.

La segona obra del Toc serà L’oreneta’ de Guillem Clua, protagonitzada per Dafnis Baduz i Emma Vilarasau, que interpreten un alumne i la seva professora de cant; en un muntatge que es qüestiona què és el que ens fa humans, el que defineix la nostra humanitat i arriba a la conclusió que la capacitat de sentir el dolor dels altres és el que ens distingeix de les bèsties i que es podrà veure els dies 22 i 23 d’octubre al Kursaal.

Els dies 12 i 13 de novembre es podrà veure ‘Immunitat’de Jordi Casanovas, un espectacle sobre la gestió política de la pandèmia, una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona i La Villarroel. L’obra intentarà crear un paral·lelisme entre la investigació per descobrir la vacuna contra la covid i els passos que ha de fer la societat per erradicar una altra epidèmia contemporània, la creixent desinformació que pot conduir al feixisme. Entre el repartiment: Òscar Muñoz, Mercè Pons, Javier Beltrán, Vicenta Ndongo, Anna Perelló i Borja Espinosa.

L’última obra del Toc de Teatre serà el 3 i 4 de desembre amb Sólo llamé para decirte que te amo’, una comèdia dramàtica de l’argentí Nelson Valente. El dramaturg i director retrata amb costumisme, humor i acidesa els conflictes d’identitat, i de com els llaços socials afecten la felicitat i la vida plena de les persones.

De totes quatre obres se n’ha programat una doble funció: dissabte a les 20 h, i diumenge a les 18h, a la sala gran del Kursaal.

ALTRES NOTÍCIES
Com a novetat d’aquest curs 2023-24, l’Aula d’Arts escèniques del Teatre Kursaal de Manresa oferirà ‘Teatre i diversitat’, classes extraescolars de teatre adreçades a persones amb diversitat intel·lectual. El curs el conduirà Teti Canal, coordinadora de l’Aula i amb una dilatada experiència en l’ensenyament del teatre a persones amb necessitats educatives especials. Es tracta d’un espai on fer teatre sigui motivador i aporti sociabilitat a les persones en un entorn respectuós i que ajudi a l’enfortiment individual dins de la interacció col·lectiva. En aquest curs -per a persones [...]
Serà la cloenda del Campionat Espanyol de Màgia que se celebrarà a Manresa entre el 8 i el 10 de setembre Les entrades per la Gala ja són a la venda a taquilles i per internet a www.kursaal.catEl teatre Conservatori de Manresa acollirà el diumenge 10 de setembre (20h) una Gala Internacional de Màgia dins del Campionat Espanyol de Màgia que se celebrarà a la ciutat entre els dies 8 i 10 de setembre, organitzat per l’associació Geni (Grup d’Estudi i Nou Il·lusionisme’ que impulsa des de fa més de 10 anys l’espectacle ‘La nit dels genis’) i al qual es preveu la participació d’uns [...]
L’associació Cultural El Galliner de Manresa impulsa la cinquena edició del Premi ‘El Galliner de textos teatrals’, inclosa dins del cartell de la 41a edició dels Premis Lacetània que convoca Òmnium Bages, amb la denominació de Premis Lacetània de les Arts i la Cultura. El Galliner premiarà una obra de teatre inèdita que no hagi estat publicada ni representada públicament i oferirà com a premi la posada en escena/dramatització de l’obra, en una data que serà coordinada per l’Associació Cultural El Galliner i Manresana d’Equipaments Escènics. El termini [...]
VEURE ELS SEGÜENTS 6 ACTES D’UN TOTAL DE 184