Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

NOTÍCIES

27/05/22
‘EL SOPAR DELS IDIOTES’, ‘L’ORENETA’, ‘IMMUNITAT’ I ‘SÓLO LLAMÉ PARA DECIRTE QUE TE AMO’, AL KURSAAL DINS DEL NOU ABONAMENT DE TEATRE QUE ES POSARÀ A LA VENDA L’11 DE JUNY

La Sala Gran del Teatre Kursaal acollirà la propera temporada un nou abonament del Toc de Teatre que inclourà 4 grans muntatges entre els mesos de setembre i desembre: la comèdia ‘El sopar dels idiotes’ de Francis Veber (24 i 25 de setembre), ‘L’oreneta’ de Guillem Clua (22 i 23 d’octubre), ‘Immunitat’ de Jordi Casanovas (12 i 13 de novembre), i ‘Sólo llamé para decirte que te amo’ de Nelson Valente (3 i 4 de desembre).

L’abonament es posarà a la venda el dissabte, 11 de juny a partir de les 10 h, tant a les taquilles del Kursaal, com per internet (www.kursaal.cat). El preu de l’abonament serà de 76€. I les obres per separat tindran un preu de 28€ en el cas de ‘El sopar dels idiotes’ i ‘Immunitat’ i de 26€ en el cas de ‘L’oreneta’ i ‘Sólo llamé para decirte que te amo’. Pel que fa a les entrades soles dels espectacles inclosos dins de l’abonament, també es podran comprar el mateix dissabte, 11 de juny, però una hora més tard, a partir de les 11 h. A les 8 del matí es donaran números per organitzar les vendes a taquilles, tant per comprar l’Abonament, com per les entrades soles.

Obrirà el Toc el 24 i 25 de setembre ‘El sopar dels idiotes’, una comèdia Francis Veber dirigida per Pep Anton Gómez que interpreta David Olivares, Artur Busquet, Anna Gras, Toni González, Jordi Vidal Gómez, Ariana Bruguera. Adaptada per Paco Mir, l’obra té un ritme frenètic, altes dosis de bon humor i moltíssima energia, ideal per a compartir amb amics i família.

La segona obra del Toc serà L’oreneta’ de Guillem Clua, protagonitzada per Dafnis Baduz i Emma Vilarasau, que interpreten un alumne i la seva professora de cant; en un muntatge que es qüestiona què és el que ens fa humans, el que defineix la nostra humanitat i arriba a la conclusió que la capacitat de sentir el dolor dels altres és el que ens distingeix de les bèsties i que es podrà veure els dies 22 i 23 d’octubre al Kursaal.

Els dies 12 i 13 de novembre es podrà veure ‘Immunitat’de Jordi Casanovas, un espectacle sobre la gestió política de la pandèmia, una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona i La Villarroel. L’obra intentarà crear un paral·lelisme entre la investigació per descobrir la vacuna contra la covid i els passos que ha de fer la societat per erradicar una altra epidèmia contemporània, la creixent desinformació que pot conduir al feixisme. Entre el repartiment: Òscar Muñoz, Mercè Pons, Javier Beltrán, Vicenta Ndongo, Anna Perelló i Borja Espinosa.

L’última obra del Toc de Teatre serà el 3 i 4 de desembre amb Sólo llamé para decirte que te amo’, una comèdia dramàtica de l’argentí Nelson Valente. El dramaturg i director retrata amb costumisme, humor i acidesa els conflictes d’identitat, i de com els llaços socials afecten la felicitat i la vida plena de les persones.

De totes quatre obres se n’ha programat una doble funció: dissabte a les 20 h, i diumenge a les 18h, a la sala gran del Kursaal.

ALTRES NOTÍCIES
Ja són a la venda tota la nova temporada d’espectacles que, entre els mesos d’agost i desembre de 2022, es podran veure al teatre Kursaal (sala gran i sala petita), teatre Conservatori i Espai Plana de l’Om de Manresa.  Pel que fa a l’abonament del Toc de Teatre, inclourà 4 grans muntatges: ‘El sopar dels idiotes’ de Francis Veber (24 i 25 de setembre), ‘L’oreneta’ de Guillem Clua (22 i 23 d’octubre), ’Immunitat’ de Jordi Casanovas (12 i 13 de novembre) i la comèdia ‘Sólo llamé para decirte que te amo’ de Nelson Valente (3 i 4 de desembre).  El preu de l’abonament [...]
El Servei Educatiu del Kursaal ha recuperat aquest curs 2021/2022 tota l’activitat -després de dos anys d’aturada com a conseqüència del Coronavirus- amb la participació de 3.800 alumnes procedents de Manresa i diverses poblacions de la Catalunya Central. Entre el 27 d’abril i el 29 de maig es duran a terme a la Sala Gran del Kursaal les representacions dels 5 projectes que es portaven a terme fins el 2019 (Rexics, CantaXics a les Escoles, Cantània, Fem Òpera! i Fem Dansa!) que s’ofereixen, respectivament, a alumnes de P2, cicle Inicial de Primària, cicle superior de Primària, 1r i 2n d’ESO, 3r i 4t d’ESO. El [...]
L’Aula d’Arts Escèniques del Kursaal ofereix per aquest estiu 4 setmanes de Tallers d’Estiu adreçats a infants des de 4 anys i fins a 18 anys. L’Aula d’Arts Escèniques oferirà un primer torn la setmana del 27 de juny a l’1 de juliol; un segon torn del 4 al 8 de juliol; el tercer torn de l’11 al 15 de juliol i un 4t torn del 18 al 22 de juliol. Els alumnes inscrits s’agruparan per edats: Petits (de 4 a 6 anys), Infantil (de 7 a 12 anys), Juvenils (de 13 a 15 anys), i Joves (de 16 a 18 anys). En tot moment el desenvolupament dels tallers es farà tenint en compte les mesures antiCovid vigents. Els Tallers d’Estiu, [...]
VEURE ELS SEGÜENTS 6 ACTES D’UN TOTAL DE 149