Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

NOTÍCIES

27/05/22
‘EL SOPAR DELS IDIOTES’, ‘L’ORENETA’, ‘IMMUNITAT’ I ‘SÓLO LLAMÉ PARA DECIRTE QUE TE AMO’, AL KURSAAL DINS DEL NOU ABONAMENT DE TEATRE QUE ES POSARÀ A LA VENDA L’11 DE JUNY

La Sala Gran del Teatre Kursaal acollirà la propera temporada un nou abonament del Toc de Teatre que inclourà 4 grans muntatges entre els mesos de setembre i desembre: la comèdia ‘El sopar dels idiotes’ de Francis Veber (24 i 25 de setembre), ‘L’oreneta’ de Guillem Clua (22 i 23 d’octubre), ‘Immunitat’ de Jordi Casanovas (12 i 13 de novembre), i ‘Sólo llamé para decirte que te amo’ de Nelson Valente (3 i 4 de desembre).

L’abonament es posarà a la venda el dissabte, 11 de juny a partir de les 10 h, tant a les taquilles del Kursaal, com per internet (www.kursaal.cat). El preu de l’abonament serà de 76€. I les obres per separat tindran un preu de 28€ en el cas de ‘El sopar dels idiotes’ i ‘Immunitat’ i de 26€ en el cas de ‘L’oreneta’ i ‘Sólo llamé para decirte que te amo’. Pel que fa a les entrades soles dels espectacles inclosos dins de l’abonament, també es podran comprar el mateix dissabte, 11 de juny, però una hora més tard, a partir de les 11 h. A les 8 del matí es donaran números per organitzar les vendes a taquilles, tant per comprar l’Abonament, com per les entrades soles.

Obrirà el Toc el 24 i 25 de setembre ‘El sopar dels idiotes’, una comèdia Francis Veber dirigida per Pep Anton Gómez que interpreta David Olivares, Artur Busquet, Anna Gras, Toni González, Jordi Vidal Gómez, Ariana Bruguera. Adaptada per Paco Mir, l’obra té un ritme frenètic, altes dosis de bon humor i moltíssima energia, ideal per a compartir amb amics i família.

La segona obra del Toc serà L’oreneta’ de Guillem Clua, protagonitzada per Dafnis Baduz i Emma Vilarasau, que interpreten un alumne i la seva professora de cant; en un muntatge que es qüestiona què és el que ens fa humans, el que defineix la nostra humanitat i arriba a la conclusió que la capacitat de sentir el dolor dels altres és el que ens distingeix de les bèsties i que es podrà veure els dies 22 i 23 d’octubre al Kursaal.

Els dies 12 i 13 de novembre es podrà veure ‘Immunitat’de Jordi Casanovas, un espectacle sobre la gestió política de la pandèmia, una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona i La Villarroel. L’obra intentarà crear un paral·lelisme entre la investigació per descobrir la vacuna contra la covid i els passos que ha de fer la societat per erradicar una altra epidèmia contemporània, la creixent desinformació que pot conduir al feixisme. Entre el repartiment: Òscar Muñoz, Mercè Pons, Javier Beltrán, Vicenta Ndongo, Anna Perelló i Borja Espinosa.

L’última obra del Toc de Teatre serà el 3 i 4 de desembre amb Sólo llamé para decirte que te amo’, una comèdia dramàtica de l’argentí Nelson Valente. El dramaturg i director retrata amb costumisme, humor i acidesa els conflictes d’identitat, i de com els llaços socials afecten la felicitat i la vida plena de les persones.

De totes quatre obres se n’ha programat una doble funció: dissabte a les 20 h, i diumenge a les 18h, a la sala gran del Kursaal.

ALTRES NOTÍCIES
úsica en directe, sortejos i algunes sorpreses, demà dimecres, 30 de novembre a les 19 h a la Sala Gran del Kursaal, a la presentació de la nova temporada de la programació. Una gala en què s’explicaran les més de 70 propostes de la nova temporada i que comptarà amb la participació d’alguns dels artistes que entre els mesos de gener-juny actuaran als escenaris del Kursaal, Conservatori i Plana de l’Om. És el cas de l’Orfeó Manresà, el Mag Caru i Guillem Roma; a més a més també es podrà veure un fragment de l’espectacle musical ‘Arrels’ de Mateu Peramiquel [...]
El concert d’OBESES, previst per aquest divendres, 25 de novembre a la sala gran del Kursaal queda  SUSPÈS perquè el líder de la banda, Arnau Tordera, encara es troba en procés de recuperació de l'afectació a l'aparell fonador que ja va obligar a ajornar el concert inicialment previst el divendres 11 de novembre. La banda ha fet públic un comunicat amb la notícia en què lamenten la situació i agraeixen la comprensió i la reprogramació del concert.  El Kursaal ja s’ha posat en contacte amb les persones per procedir al retorn de l’import de les entrades.
Ahir vam portar la sort al BAXI Manresa, que va acabar guanyant contra el Baskonia! I també vam portar sort a 4 persones que van participar al sorteig d'entrades de 4 espectacles de la propera temporada gener-juny 2023! Les persones afortunades poden passar a recollir les seves entrades a partir del dia 3 de desembre a les taquilles del Kursaal. Són:SERGI HINOJO NOGUERA (2 entrades per 'La jaula de las locas')ANNA GALLARDO GONZÀLEZ (2 entrades per 'La trena')JOAQUIM VILELLA BONALS (2 entrades per 'El Petit Príncep')VÍCTOR CASTANY FIGUERA (2 entrades per El Ballet Nacional de Cuba)Enhorabona!
VEURE ELS SEGÜENTS 6 ACTES D’UN TOTAL DE 162