Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

NOTÍCIES

27/05/22
‘EL SOPAR DELS IDIOTES’, ‘L’ORENETA’, ‘IMMUNITAT’ I ‘SÓLO LLAMÉ PARA DECIRTE QUE TE AMO’, AL KURSAAL DINS DEL NOU ABONAMENT DE TEATRE QUE ES POSARÀ A LA VENDA L’11 DE JUNY

La Sala Gran del Teatre Kursaal acollirà la propera temporada un nou abonament del Toc de Teatre que inclourà 4 grans muntatges entre els mesos de setembre i desembre: la comèdia ‘El sopar dels idiotes’ de Francis Veber (24 i 25 de setembre), ‘L’oreneta’ de Guillem Clua (22 i 23 d’octubre), ‘Immunitat’ de Jordi Casanovas (12 i 13 de novembre), i ‘Sólo llamé para decirte que te amo’ de Nelson Valente (3 i 4 de desembre).

L’abonament es posarà a la venda el dissabte, 11 de juny a partir de les 10 h, tant a les taquilles del Kursaal, com per internet (www.kursaal.cat). El preu de l’abonament serà de 76€. I les obres per separat tindran un preu de 28€ en el cas de ‘El sopar dels idiotes’ i ‘Immunitat’ i de 26€ en el cas de ‘L’oreneta’ i ‘Sólo llamé para decirte que te amo’. Pel que fa a les entrades soles dels espectacles inclosos dins de l’abonament, també es podran comprar el mateix dissabte, 11 de juny, però una hora més tard, a partir de les 11 h. A les 8 del matí es donaran números per organitzar les vendes a taquilles, tant per comprar l’Abonament, com per les entrades soles.

Obrirà el Toc el 24 i 25 de setembre ‘El sopar dels idiotes’, una comèdia Francis Veber dirigida per Pep Anton Gómez que interpreta David Olivares, Artur Busquet, Anna Gras, Toni González, Jordi Vidal Gómez, Ariana Bruguera. Adaptada per Paco Mir, l’obra té un ritme frenètic, altes dosis de bon humor i moltíssima energia, ideal per a compartir amb amics i família.

La segona obra del Toc serà L’oreneta’ de Guillem Clua, protagonitzada per Dafnis Baduz i Emma Vilarasau, que interpreten un alumne i la seva professora de cant; en un muntatge que es qüestiona què és el que ens fa humans, el que defineix la nostra humanitat i arriba a la conclusió que la capacitat de sentir el dolor dels altres és el que ens distingeix de les bèsties i que es podrà veure els dies 22 i 23 d’octubre al Kursaal.

Els dies 12 i 13 de novembre es podrà veure ‘Immunitat’de Jordi Casanovas, un espectacle sobre la gestió política de la pandèmia, una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona i La Villarroel. L’obra intentarà crear un paral·lelisme entre la investigació per descobrir la vacuna contra la covid i els passos que ha de fer la societat per erradicar una altra epidèmia contemporània, la creixent desinformació que pot conduir al feixisme. Entre el repartiment: Òscar Muñoz, Mercè Pons, Javier Beltrán, Vicenta Ndongo, Anna Perelló i Borja Espinosa.

L’última obra del Toc de Teatre serà el 3 i 4 de desembre amb Sólo llamé para decirte que te amo’, una comèdia dramàtica de l’argentí Nelson Valente. El dramaturg i director retrata amb costumisme, humor i acidesa els conflictes d’identitat, i de com els llaços socials afecten la felicitat i la vida plena de les persones.

De totes quatre obres se n’ha programat una doble funció: dissabte a les 20 h, i diumenge a les 18h, a la sala gran del Kursaal.

ALTRES NOTÍCIES
Aquesta propera tardor, la sala gran del Kursaal de Manresa acollirà en 7 funcions ‘Chicago, el musical’, una de les comèdies musicals més famoses i emocionants de Broadway. Es podrà veure del 14 al 17 de novembre a càrrec de SOM Produce, els mateixos productors que l’any passat van portar al Kursaal ‘La jaula de las locas’ i ‘Grease’. Les entrades per veure ‘Chicago’ es posaran a la venda a partir d'aquest divendres, 19 d'abril a les 11 del matí. Escrita per Fred Ebb i Bob Fosse, amb música de John Kander i lletres de Fred Ebb, la producció que ens arribarà al Kursaal està [...]
L’Aula d’Arts Escèniques del Kursaal ofereix per aquest estiu quatre setmanes de Tallers d’Estiu adreçats a infants des de 4 anys i fins a 18 anys. L’Aula d’Arts Escèniques oferirà un primer torn la setmana del 25 al 28 de juny; un segon torn de l’1 al 5 de juliol; el tercer torn del 8 al 12 de juliol i un quart torn del 15 al 19 de juliol. Els alumnes inscrits s’agruparan per edats: Petits (de 4 a 6 anys), Infantil (de 7 a 12 anys), Juvenils (de 13 a 15 anys), i Joves (de 16 a 18 anys). Els Tallers d’Estiu, que es portaran a terme a diversos espais del Kursaal, oferiran teatre, gaudint del gran ventall de tècniques [...]
“Golfes”, l’obra guanyadora de la cinquena edició del premi El Galliner a textos teatrals, tornarà a la sala petita del Kursaal el dijous de la Festa Major de Manresa en 2 sessions (a les 18h i a les 21h) que es posaran a la venda aquest dimecres, 27 de març a Dia Mundial del Teatre- partir de les 11h. El 3 de març passat, aquest muntatge amb segell manresà ja es va estrenar a la mateixa sala petita i amb les entrades exhaurides. I amb motiu del Dia de la Dona, el 8 de març, es va poder veure també a Castellbell i el Vilar. Es tracta d’una obra de teatre de text escrita per Àngels Fusté Gamisans, a partir [...]
VEURE ELS SEGÜENTS 6 ACTES D’UN TOTAL DE 198