Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

NOTÍCIES

23/08/23
EL TEATRE CONSERVATORI DE MANRESA ACOLLIRÀ EL 10 DE SETEMBRE UNA GALA INTERNACIONAL DE MÀGIA

Serà la cloenda del Campionat Espanyol de Màgia que se celebrarà a Manresa entre el 8 i el 10 de setembre

Les entrades per la Gala ja són a la venda a taquilles i per internet a www.kursaal.catEl teatre Conservatori de Manresa acollirà el diumenge 10 de setembre (20h) una Gala Internacional de Màgia dins del Campionat Espanyol de Màgia que se celebrarà a la ciutat entre els dies 8 i 10 de setembre, organitzat per l’associació Geni
(Grup d’Estudi i Nou Il·lusionisme’ que impulsa des de fa més de 10 anys l’espectacle ‘La nit dels genis’) i al qual es preveu la participació d’uns 150 mags.

Aquest és l’únic espectacle obert al públic en general del certamen, que tindrà lloc al Teatre Conservatori i a la Plana de l’Om; un Campionat en què, a part del concurs per categories, es celebraran 3 gales internacionals (la d’obertura, la gala de màgia de prop i la gala d’escena internacional), a més de conferències i una fira amb les darreres novetats del mercat mundial de màgia.

Les entrades per assistir a la Gala ja estan a la venda tenen un preu de 15€ (12€ majors de 65 anys, menors de 30 anys i Carnet Galliner) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet a www.kursaal.cat.  

A la Gala Internacional hi prendran part els artistes Vadim & Elena (Rússia), Yannis Why (França), Dong Ni & Nür (Catalunya i Xina), Aleix Ferrer (Catalunya), Vadim Savenkov (Rússia) i JunWoo Park   (Corea del Sud). L’espectacle comptarà també amb Maximiliano Stia (Argentina) com a presentador.

El Campionat espanyol de Màgia  (CEM) se celebra cada 3 anys, just l'any anterior al Campionat Europeu de Màgia (FISM Europe - FISM ECM) que tindrà lloc a Sant Vicent (Itàlia). Aquest és el segon cop que Manresa acull un Campionat d’Espanya de Màgia (CEM); el primer va ser el juny del 2017.

ALTRES NOTÍCIES
Com a novetat d’aquest curs 2023-24, l’Aula d’Arts escèniques del Teatre Kursaal de Manresa oferirà ‘Teatre i diversitat’, classes extraescolars de teatre adreçades a persones amb diversitat intel·lectual. El curs el conduirà Teti Canal, coordinadora de l’Aula i amb una dilatada experiència en l’ensenyament del teatre a persones amb necessitats educatives especials. Es tracta d’un espai on fer teatre sigui motivador i aporti sociabilitat a les persones en un entorn respectuós i que ajudi a l’enfortiment individual dins de la interacció col·lectiva. En aquest curs -per a persones [...]
L’associació Cultural El Galliner de Manresa impulsa la cinquena edició del Premi ‘El Galliner de textos teatrals’, inclosa dins del cartell de la 41a edició dels Premis Lacetània que convoca Òmnium Bages, amb la denominació de Premis Lacetània de les Arts i la Cultura. El Galliner premiarà una obra de teatre inèdita que no hagi estat publicada ni representada públicament i oferirà com a premi la posada en escena/dramatització de l’obra, en una data que serà coordinada per l’Associació Cultural El Galliner i Manresana d’Equipaments Escènics. El termini [...]
La sala gran del Kursaal acollirà el dissabte, 9 de setembre a les 20h la representació de l’obra Malson d’una nit d’estiu’, creada i interpretada per una quinzena d’alumnes de Teatre Jove de l’Aula d’Arts Escèniques del Teatre Kursaal de Manresa, i que recentment ha estat una de les peces guanyadores als Premios Buero de Teatro Joven que atorga anualment la Fundació Coca-Cola. És una de les 17 obres guardonades, una de cada comunitat autònoma, i que a Catalunya es coneix com a Premi Ovidi de Teatre Jove. Les entrades per veure la funció al Kursaal, que tenen un preu de 5 euros, ja es poden comprar a la [...]
VEURE ELS SEGÜENTS 6 ACTES D’UN TOTAL DE 184