Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

NOTÍCIES

28/06/24
LA GIRA ‘EL BÚNQUER CONFIDENCIAL’ TORNARÀ AL KURSAAL EL 12 DE GENER AMB LA BIOGRAFIA DE VLADÍMIR PUTIN

El Peyu, el Jair Domínguez i la Neus Rossell pujaran de nou dalt de l'escenari de la sala gran del Kursaal el diumenge, 12 de gener en dues sessions (a les 17 i a les 20 h), per presentar ‘El Búnquer confidencial’, la gira per teatres d’aquest xou radiofònic. Les entrades ja es poden comprar per internet a www.kursaal.cat i a les taquilles del teatre.

El popular trio radiofònic, que l’octubre del 2023 ja va oferir aquest espectacle al Kursaal amb la biografia de Montserrat Caballé, tornarà a la Sala Gran per presentar la biografia confidencial del President de Rússia Vladímir Putin.

La nova gira de ‘El Búnquer Confidencial’ portarà a escena a deu biografies quirúrgicament escollides -que es relataran per deu teatres de la geografia catalana- i que només es poden narrar en la clandestinitat i intimitat d’un teatre, sense càmeres ni micròfons que ho enregistrin perquè no quedi constància enlloc de les bestieses que s’han dit.


El guió de l’espectacle és a càrrec d’en Peyu – que també n’és el director-, Jair Domínguez, Neus Rossell, Albert Sayós, Jofre Martell.

ALTRES NOTÍCIES
L’associació Cultural El Galliner de Manresa impulsa la sisena edició del Premi ‘El Galliner de textos teatrals’, inclosa dins del cartell de la 42a edició dels Premis Lacetània que convoca Òmnium Bages, amb la denominació de Premis Lacetània de les Arts i la Cultura. El Galliner premiarà una obra de teatre inèdita que no hagi estat publicada ni representada públicament i oferirà com a premi la posada en escena/dramatització de l’obra, en una data que serà coordinada per l’Associació Cultural El Galliner i Manresana d’Equipaments Escènics. El termini de [...]
El teatre Kursaal de Manresa ha tancat el primer semestre del 2024 amb 54.493 espectadors, la tercera xifra més alta de la trajectòria de l’equipament. Després que l’any 2019 es va arribar als 57.518 espectadors i el 2023 es va fer el rècord absolut amb 59.655, aquest primer semestre del 2024 el Kursaal torna a assolir una xifra que el situa com un dels equipaments d’arts escèniques de referència del país amb 54.493 espectadors, 88 espectacles, 131 funcions i una ocupació del 74,4% entre els mesos de gener a juny. Aquesta xifra s’ha aconseguit sense que a la graella de programació hi hagués cap musical [...]
Dins dels actes de l'Any Guimerà (commemoració dels 100 anys de la mort) un grup d'entitats del Bages està organitzant una exposició que es podrà visitar del 10 al 28 de setembre a l'Espai de la Plana d l'Om de Manresa. La mostra, que estarà comissariada per Ramon Fontdevila, recollirà material gràfic d'obres de teatre i altres materials del dramaturg, que s'han representat a Manresa i el Bages al llarg de la història com: Terra Baixa, La Filla del mar, Maria Rosa, Mar i cel, En pòlvora, La Festa del blat...  Des de l'organització es fa una crida a persones, entitats i ajuntaments... de la comarca del Bages [...]
VEURE ELS SEGÜENTS 6 ACTES D’UN TOTAL DE 207