Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
2A NIT DE MUSIKAALS
Cançons de Disney

Torna la Nit de Musikaals! Un espectacle que en aquesta edició tindrà com a protagonistes els musicals de Disney, i que  interpretaran actors i actrius de la comarca.  La cantant Gisela serà l’artista convidada, qui ha estat la veu de moltes cançons de les principals pel·lícules de Walt Disney Pictures.

Aquesta segona edició de la ‘Nit de Musikaals’ comptarà amb cardoní Dídac Flores com a director musical i amb David Pintó com a director d’escena i Silvia Sanfeliu com a ajudant de direcció. Un muntatge serà interpretat per actors i actrius que s’han format al Bages, alguns dels quals ja s’han fet un lloc dins l’escena nacional dels musical i d’altres estan iniciant el camí. Hi seran les manresanes Gina Gonfaus i Clara Badia -que ja hi van ser en la primera edició-, Bernat Barat (Cardona), Pedro Da Costa (Sant Fruitós), Júlia Garrido (Santpedor), Aina Serra (Manresa) i Ferran Valdívia (Castellbell i el Vilar).

DURADA
01:20h
DIRECCIÓ MUSICAL

Dídac Flores 

DIRECCIÓ D'ESCENA

David Pintó 

AJUDANT DE DIRECCIÓ

Sílvia Sanfeliu 

INTÈRPRETS

Gina Gonfaus
Clara Badia
Bernat Barat
Pedro Da Costa
Júlia Garrido
Aina Serra
Ferran Valdívia

COL·LABORACIÓ ESPECIAL

Gisela

MÚSICS

Dídac Flores (piano), Fani Fortet (percussió), Carles Ratera (baix)

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador