Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
Teatre
2A NIT DE MUSIKAALS
Cançons de Disney

Torna la Nit de Musikaals! Un espectacle que en aquesta edició tindrà com a protagonistes els musicals de Disney, i que  interpretaran actors i actrius de la comarca.  La cantant Gisela serà l’artista convidada, qui ha estat la veu de moltes cançons de les principals pel·lícules de Walt Disney Pictures.

Aquesta segona edició de la ‘Nit de Musikaals’ comptarà amb cardoní Dídac Flores com a director musical i amb David Pintó com a director d’escena i Silvia Sanfeliu com a ajudant de direcció. Un muntatge serà interpretat per actors i actrius que s’han format al Bages, alguns dels quals ja s’han fet un lloc dins l’escena nacional dels musical i d’altres estan iniciant el camí. Hi seran les manresanes Gina Gonfaus i Clara Badia -que ja hi van ser en la primera edició-, Bernat Barat (Cardona), Pedro Da Costa (Sant Fruitós), Júlia Garrido (Santpedor), Aina Serra (Manresa) i Ferran Valdívia (Castellbell i el Vilar).

ENTRADES
DATES
dijous, 6 de juliol de 2023 - 20:00 h