Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ALBA I SANTI CARETA
‘Sons d’un país’

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Manresa, per pal·liar els efectes del Coronavirus. COMUNICAT

 

UN VIATGE MUSICAL DE LA TRADICIÓ POPULAR FINS AL POP ACTUAL A CÀRREC DELS GERMANS ALBA I SANTI CARETA

 

Els germans Alba i Santi Careta ofereixen un particular testimoni sonor dels Països Catalans, que viatja des de la tradició popular i la nova cançó fins al pop actual; des de la sardana de l’Empordà a la jota de les terres de l’Ebre i als cants del Pirineu.

Amb una dilatada trajectòria, tant en el món del jazz com en el terreny de la música popular i actual, l’Alba i el Santi ens proposen un exquisit i emotiu recorregut pels sons del nostre país.

Com a teloners dels concerts del cicle, diverses formacions de cambra d’actuals alumnes del Conservatori de Música de Manresa oferiran un petit concert previ.

DURADA
01:00h
TROMPETA I VEU

Alba Careta

GUITARRA

Santi Careta

FOTOGRAFIA

Pere Manubens

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador