Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ANTONIO EL REMENDAO
‘Cançons de prop’

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Manresa, per pal·liar els efectes del Coronavirus. COMUNICAT

 

ANTONIO EL REMENDAO PORTARÀ AL KURSAAL UNA SELECCIÓ DE LES SEVES CANÇONS MÉS ÍNTIMES

 

Va començar en solitari acompanyant-se amb la guitarra i inter - pretant les cançons dels seus referents (Camarón, Los Chichos...) fins que el 1997 va fundar el grup Remendaos. Amb ells va viu - re quinze anys d’intensa activitat rumbera fins la seva dissolució, havent deixat com a testimoni una maqueta i tres cedés. El 2013 va renéixer artísticament, de nou en solitari, com a Antonio el Remendao i des de llavors porta publicats dos discos. En paral·lel, ha col·laborat amb artistes tan diversos com Chico Ocaña, de Már - tires del Compás, o Titot, i ha treballat en la difusió de la rumba i en la formació de nous artistes.

 

Acompanyat pel baixista Jordi Blanes i Las primas del sur, Antonio el Remendao basarà el seu concert en una selecció de les cançons més íntimes de la seva carrera, en un espectacle pensat per presentar-lo al Club de la Cançó, en un ambient recollit i proper.

DURADA
01:15h
VEU I GUITARRA FLAMENCA

Antonio el Remendao

BAIX ELÈCTRIC

Jordi Blanes ‘Petit’

CORS, PALMES I ‘JALEOS’

Eyla González i Ariadna Ardoy (Las primas del sur)

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador