Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
KURSAAL - SALA PETITA
ANTONIO EL REMENDAO
‘Cançons de prop’

ANTONIO EL REMENDAO PORTARÀ AL KURSAAL UNA SELECCIÓ DE LES SEVES CANÇONS MÉS ÍNTIMES

 

Va començar en solitari acompanyant-se amb la guitarra i inter - pretant les cançons dels seus referents (Camarón, Los Chichos...) fins que el 1997 va fundar el grup Remendaos. Amb ells va viu - re quinze anys d’intensa activitat rumbera fins la seva dissolució, havent deixat com a testimoni una maqueta i tres cedés. El 2013 va renéixer artísticament, de nou en solitari, com a Antonio el Remendao i des de llavors porta publicats dos discos. En paral·lel, ha col·laborat amb artistes tan diversos com Chico Ocaña, de Már - tires del Compás, o Titot, i ha treballat en la difusió de la rumba i en la formació de nous artistes.

 

Acompanyat pel baixista Jordi Blanes i Las primas del sur, Antonio el Remendao basarà el seu concert en una selecció de les cançons més íntimes de la seva carrera, en un espectacle pensat per presentar-lo al Club de la Cançó, en un ambient recollit i proper.

DURADA
01:15h
VEU I GUITARRA FLAMENCA

Antonio el Remendao

BAIX ELÈCTRIC

Jordi Blanes ‘Petit’

CORS, PALMES I ‘JALEOS’

Eyla González i Ariadna Ardoy (Las primas del sur)

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
divendres, 17 d'abril - 20:30 h
MÚSICA
dissabte, 2 de maig - 20:30 h
MÚSICA
divendres, 15 de maig - 20:30 h
MÚSICA
diumenge, 7 de juny - 18:00 h