Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
ARMAS DE CONSTRUCCIÓN MASIVA
Cia. José y sus hermanas

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Manresa, per pal·liar els efectes del Coronavirus. COMUNICAT

UNA PROPOSTA PER REFLEXIONAR SOBRE COM I QUÈ ENS EDUCA, EN UN MUNTATGE ENÈRGIC AMB
COREOGRAFIES TREPIDANTS I PROJECCIONS

 

D’on ve la nostra educació? Heu pensat alguna vegada en la vostra família, en la vostra educació, d’on veniu, quins fets i noms es repeteixen i quins no? A ‘Armas de construcción masiva’, sis joves s’enfronten a com la seva educació els habilita per llegir el món. I sobretot, veure, com i on els col·loca la seva educació en aquest món. Set famílies exposades en escena. Set maneres de veure i llegir l’educació.

 

Amb sis actors a l’escenari i una posada en escena inconfusible que barreja el monòleg que interpel·la directament l’espectador, les coreografies trepidants i les projeccions de missatges, l’espectacle s’encara a tot allò que ens impacta i “educa”, tots aquells constructes socials i lingüístics que assumim com a propis i validem.

 

Espectacle en català i castellà

ENTRADES
DATES
divendres, 29 de maig de 2020 - 20:30 h