Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
ARNAU MORELL & SPAWN QUINTET
Jazz proper i d’arrel

UN PASSEIG SONOR PER LA HISTÒRIA DEL JAZZ, EL SWING I SONORITATS MODERNES

Arnau Morell Spawn Quintet
està format per 5 músics formats al Grau superior, tant al Conservatori del Liceu, com a l’Esmuc i que s’han anat trobant en diferents projectes amb el trompetista d’Artés Arnau Morell, exalumne del Conservatori de Música de Manresa, i que han acabat formant part del seu propi projecte vital. L’acompanyen el surienc Josep Junyent (baix elèctric/contrabaix) i el sallentí David Sorribas (bateria), junt amb el saxofonista Alejandro Delgado i el pianista Dani Ferruz.

Al concert de la Plana interpretaran diversos temes composats per Arnau Morell, en un passeig sonor per la història del jazz, des del swing clàssic dels anys 20 i fins a sonoritats més properes com la d’Ambrose Akinmusire o Avishai Cohen. Deixeu-vos portar per la música i el directe fresc i càlid a la vegada d’aquest quintet, que farà que pugueu gaudir d’una estona d’emoció intensa.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

ENTRADES
DATES
diumenge, 14 de novembre de 2021 - 12:00 h