Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
ARTURO GAYA
‘Bonaire 12’

ARTURO GAYA PRESENTA EL SEU PRIMER DISC EN SOLITARI AL TEATRE KURSAAL


Arturo Gaya és, des de fa prop de trenta anys, qui encarna el personatge de Quico el Célio al grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Hem tingut moltes oportunitats de riure amb ell i els seus companys i de gaudir de les seves cançons. Però l’octubre del 2019, aquí al Kursaal mateix, el vam poder veure cantar sense les seves falses ulleres de cec en l’homenatge a Pete Seeger i va ser com si de cop descobríssim una veu que mereixia una atenció especial.

Bonaire 12 és el primer disc de l’Arturo Gaya com a solista. Un disc en què, després de 44 anys trepitjant escenaris, el músic i cantant tortosí se’ns revela com a cantautor. I ho fa, ja sigui interpretant els seus propis textos o posant la seva música al servei de diversos poetes.

Per emprendre la seva nova etapa ha comptat amb la col·laboració del guitarrista Sergi Trenzano. Ens alegra que la seva gira de presentació recali a El Club de la Cançó.

ENTRADES
DATES
dijous, 31 de març de 2022 - 19:00 h