Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
KURSAAL - SALA PETITA
BALLAVEU
'Ball de Nit'

BALLAVEU REDESCOBREIX LES ARRELS PROFUNDES DEL CANÇONER TRADICIONAL AMB CANÇONS PER CONCERT I PER BALLAR

 

Ballaveu explora la pràctica de les cançons per fer ballar. Les seves veus juguen, s’enllacen, es persegueixen, dialoguen i interpreten el cançoner tradicional i popular català en una interessant proposta que presenta la veu com a únic instrument melòdic, repte en què la Patri i el Xavier posen de manifest el seu bagatge i coneixement. Dues veus sense artificis, empastades i harmonioses, que ens faran ballar amb emoció. En aquest concert del cicle d’Arrel ens presenten el seu nou disc: ‘Ball de nit’ (2019).

Aquest duet va néixer a recer del Centre Artesà Tradicionàrius (Barcelona) d’on són mestres de dansa i cançó tradicional des de fa més de 10 anys. Amb el primer disc sota el braç (‘Flors i violes’) han visitat la majoria de festivals de dansa i cançó tradicional de casa i de l’estranger (França, Itàlia, Occitània, Escòcia,...). * En aquest concert la sala es disposarà especialment en un format que farà compatible escoltar el concert amb comoditat i disposar d’un espai per als balladors.

 

DURADA
01:15h
VEU I PERCUSSIONS TRADICIONALS:

Patri Garcia

VEU, GUITARRA I PERCUSSIONS TRADICIONALS:

Xavier Rota

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
divendres, 24 de gener - 20:30 h
MÚSICA
diumenge, 26 de gener - Diverses sessions
MÚSICA
diumenge, 9 de febrer - 20:00 h
MÚSICA
dijous, 13 de febrer - 20:00 h