Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
BALLAVEU
'Ball de Nit'

BALLAVEU REDESCOBREIX LES ARRELS PROFUNDES DEL CANÇONER TRADICIONAL AMB CANÇONS PER CONCERT I PER BALLAR

 

Ballaveu explora la pràctica de les cançons per fer ballar. Les seves veus juguen, s’enllacen, es persegueixen, dialoguen i interpreten el cançoner tradicional i popular català en una interessant proposta que presenta la veu com a únic instrument melòdic, repte en què la Patri i el Xavier posen de manifest el seu bagatge i coneixement. Dues veus sense artificis, empastades i harmonioses, que ens faran ballar amb emoció. En aquest concert del cicle d’Arrel ens presenten el seu nou disc: ‘Ball de nit’ (2019).

Aquest duet va néixer a recer del Centre Artesà Tradicionàrius (Barcelona) d’on són mestres de dansa i cançó tradicional des de fa més de 10 anys. Amb el primer disc sota el braç (‘Flors i violes’) han visitat la majoria de festivals de dansa i cançó tradicional de casa i de l’estranger (França, Itàlia, Occitània, Escòcia,...). * En aquest concert la sala es disposarà especialment en un format que farà compatible escoltar el concert amb comoditat i disposar d’un espai per als balladors.

 

DURADA
01:15h
VEU I PERCUSSIONS TRADICIONALS:

Patri Garcia

VEU, GUITARRA I PERCUSSIONS TRADICIONALS:

Xavier Rota

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador