Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
BOTIFARRA A BANDA
Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Unió Musical del Bages - Pòrtic de la Fira Mediterrània

Què passa si unim dues de les formes més populars de la nostra música: per una part, una rondalla i per l’altra, una banda de música? Doncs així s’estrenava a La Nucia (País Valencià) l’any 2012 aquest concert que en el seu moment va ser un punt d’inflexió dins de la forma de veure els concerts de banda. Més de 200 bandes han compartit escenari amb Pep Gimeno ‘Botifarra’ gràcies a aquest format arreu de tot el país valencià així com les Balears. I al Kursaal ho farà amb la Banda de la Unió Musical del Bages.

Pep Gimeno ‘Botifarra’ és el gran fenomen de la música popular del nostre poble. Amb veu profunda, actitud irònica i un gran cor arrelat a l’horta, es llançà –des dels 13 anys– a recórrer poble per poble gravant les persones grans per rescatar de l’oblit i preservar una tradició que estava a punt de desaparèixer. Un bon pòrtic de la 25 edició de la Fira Mediterrània.


EL PÒRTIC DE LA FIRA MEDITERRÀNIA PROPOSA UN CONCERT D’‘EL BOTIFARRA’ I LA BANDA DE LA UMB!

DURADA
01:30h
VEU

Pep Gimeno ‘el Botifarra’

FORMACIÓ MUSICAL

Banda de la Unió Musical
del Bages de Manresa

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador