Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
BROADWAY A CAPPELLA
El Musical Més Petit

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre el concert del dia 22 de març, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

 

AMB EL SEGELL D’’EL MUSICAL MÉS PETIT’, TRETZE ACTORS CANTEN A CAPPELLA I BALLEN EL MILLOR DE BROADWAY AL KURSAAL

 

Diuen que la veu humana és l’instrument més poderós, expressiu, emocionant i complex que existeix. Et convidem a descobrir-ho a ‘Broadway a cappella’, una increïble fusió de música a cappella i teatre musical per sacsejar els teus sentits.

Sense cap instrument i jugant únicament amb les seves veus, ‘Broadway a cappella’, oferirà un recital de les grans cançons de Broadway interpretat per tretze dels millors cantants de musicals de casa nostra: ‘Grease’, ‘Els Miserables’, ‘Jesucrist Superstar’, ‘The Greatest Showman’... Energia desbodant dalt de l’escenari!

DURADA
01:10h
DIRECCIÓ I ARRANJAMENTS

Gerard Ibáñez

PRUDUCCIÓ ARTÍSTICA

Daniel Anglès

COREOGRAFIA

Zuhaitz San Buenaventura

INTÈRPRETS

Victor Arbelo, Raimon Ferrer, Davbeat Box, Laura G. Ballbé, Paula Costas, Joana Mas, Xavi Navarro, Helena Clusellas, Noelia Gómez, Carles Vallès, Raquel Jezequel, Juli Algar i Nerea Royo

FOTOGRAFIA

Júlia Cortina

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador