Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
BRUNA, EL MUSICAL
Un musical de Mateu Peramiquel i Mar Puig

UN MUSICAL PER HOMENATJAR ELS AVIS I ÀVIES EN EL DIA MUNDIAL DE L’ALZHEIMER

Ambientada en la dècada dels noranta, ‘Bruna, el musical’ explica la història de la Bruna, que ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia Quima. Tot un repte, tenint en compte que la dona pateix una demència incipient que està esborrant els seus records... i que la mare de la Bruna està sempre massa enfeinada. Aquesta situació neguiteja la nena, que voldria gaudir de la família com ho fa el seu amic Eric. Potser la intervenció de la Pitu, la millor amiga de la Quima des de la infància, podrà omplir els buits de la investigació de la Bruna i donar-li la clau per tenir una vida familiar més feliç.

‘Bruna, el musical’ és un viatge a través del temps i de vivències ben presents a moltes famílies. Un homenatge a les lluites silenciades que han fet que avui dia puguem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a la cultura i a l’art. Una oportinitat d’or per parlar de l’Alzheimer entre pares i fills.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19
 AQUÍ

DURADA
01:20h
IDEA ORIGINAL

Mateu Peramiquel
Mar Puig

GUIÓ

Mar Puig

MÚSICA I LLETRES

Mateu Peramiquel

INTÈRPRETS

Mariona Lleonart, Ona Puig, Laia Pastor, Maria Font, Neus Sararich, Bruno Villareal, Laia Call, Martina Call, Marta Serra, Jana Palet, Hannah Pérez, Agnès Font, Bernat Carreras, Queralt Puig, Oriol Simó, Daniel Sucarrats, Vinyet Morral, Ton Carreras i Caterina Palet

FOTOGRAFIA

Gisèl Aslina

Organitza
Amb el suport
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador