Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
CANTÀNIA
'A de Brossa' - Projecte adreçat a alumnes de cicle mitjà i superior de Primària

A ‘A de Brossa', la Blanca i la Bruna s'endinsen en l'univers del poeta Joan Brossa a través dels objectes i els textos trobats en uns arxius foscos, a les catacumbes d'una biblioteca nacional. Tancades durant un cap de setmana sencer, la Blanca i la Bruna viatgen al món brossià de la màgia, del joc i de les paraules. Gràcies a unes ulleres molt especials que es troben, experimenten una nova mirada cap a elles mateixes i cap a la vida. Són les ulleres de la mirada poètica. 

Joan Brossa, el poeta plàstic més important de les lletres catalanes del segle vint, ens va deixar una obra valuosíssima, que abastava tots els gèneres –la literatura, el cinema, l'escultura, la pintura, el grafisme, el teatre, etc.–, sense abandonar mai la poesia. «La poesia és en totes les coses, com l'electricitat», deia. La poesia de Brossa, essencial i complexa, ens convida a despertar la nostra mirada a la recerca de la bellesa, el joc i l'esperit crític en tot el que ens envolta. Esteu preparats per aquest despertar?

Cantània és una activitat adreçada a l'alumnat de segon i tercer cicle de Primària. Per a poder-hi participar, el seu professorat de música assisteix a tres jornades de treball a partir de les quals va preparant el repertori amb els nens que faran els concerts.

DURADA
01:00h
MÚSICA

Eduard Iniesta

DRAMATÚRGIA

Marta Gil

DIRECCIÓ ESCÈNICA

Ignasi Tomàs i Marta Gil

DIRECCIÓ MUSICAL

Josep Prats, Elisenda Carrasco,
Oriol Castanyer i Montserrat Meneses

Amb el suport
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador