Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
CARMINA BURANA
de Carl Orff

Carmina Burana és una de les obres clàssiques del segle XX més cèlebres i controvertides, una cantata profana composta per Carl Orff l’any 1936 basada en textos poètics del segle XIII que lloen les passions més terrenals de l’ésser humà. Orff en va fer una cantata per a gran cor, veus blanques, solistes, dos pianos i percussió, una obra controvertida i polèmica tant pel seu llenguatge musical com per la inequívoca vinculació amb l’Alemanya nazi, però que s’ha acabat convertint en un exitós clàssic de la música del segle XX per la força i el magnetisme que desprèn.


La versió que sentirem en aquest concert té una dramatúrgia i una posada en escena espectaculars, creades per FRAU–Recerques Visuals, amb un fort component visual que alimenta la potència de la música i converteix l’espectacle en una experiència intensa, en un viatge per als sentits.


Aquest concert programat inicialment per l’1 d’octubre de 2017, es va suspendre i, finalment, arriba ara al teatre Kursaal.

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ

Josep Vila Jover

CORS

Cor de Cambra de Granollers
(Josep Vila Jover, director)
Coral Cantiga
(Pep Prats, director)
Cor Jove Amics de la Unió
(Marta Dosaiguas, directora)

MÚSICS

Josep Surinyach i Eric Ledesma, piano
Percussions de Barcelona

FUNAMBULISTA

Mariona Moya

CONTINGUT VISUAL I PERFORMANCE

FRAU Recerques Visuals

SOLISTES

Ulrike Haller (soprano)

Germán de la Riva (baríton)

Jordi Domènech (contratenor)

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador