Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
TEATRE CONSERVATORI - ESPAI ESCÈNIC
CARTES D’AMOR
d’ A. R. Gurney

UNA COMÈDIA ROMÀNTICA AMB LLOLL BERTRAN I ÀLEX CASANOVAS

‘Cartes d’amor’ és, després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món. Una comèdia romàntica divertida i emotiva, en aquest cas interpretada per Lloll Bertran i Àlex Casanovas.

L’obra se centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Ladd III, que es llegeixen l’un a l’altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé cinquanta anys, s’han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida. El públic coneixerà les seves vides, l’amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l’ésser humà i la importància del valor de la pertinença en la societat.

Cartes de viatge i postals plenes d’esperances, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d’aquesta magistral peça, plena d’humor i d’humanitat.

DURADA
01:50h
DIRECCIÓ

Jordi Andújar
Marc Rosich

ADAPTACIÓ I DRAMATÚRGIA

Marc Rosich

DIRECCIÓ MUSICAL

Marc Sambola

INTÈRPRETS

Lloll Bertran
Àlex Casanovas

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
dissabte, 25 de març - Diverses sessions
TEATRE
1 i 2 d'abril - Diverses sessions
TEATRE
divendres, 14 d'abril - 20:00 h
TEATRE
divendres, 21 d'abril - 20:00 h