Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
CARTES D’AMOR
d’ A. R. Gurney

UNA COMÈDIA ROMÀNTICA AMB LLOLL BERTRAN I ÀLEX CASANOVAS

‘Cartes d’amor’ és, després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món. Una comèdia romàntica divertida i emotiva, en aquest cas interpretada per Lloll Bertran i Àlex Casanovas.

L’obra se centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Ladd III, que es llegeixen l’un a l’altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé cinquanta anys, s’han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida. El públic coneixerà les seves vides, l’amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l’ésser humà i la importància del valor de la pertinença en la societat.

Cartes de viatge i postals plenes d’esperances, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d’aquesta magistral peça, plena d’humor i d’humanitat.

DURADA
01:50h
DIRECCIÓ

Jordi Andújar
Marc Rosich

ADAPTACIÓ I DRAMATÚRGIA

Marc Rosich

DIRECCIÓ MUSICAL

Marc Sambola

INTÈRPRETS

Lloll Bertran
Àlex Casanovas

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador