Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
CLARA SEGURA, JOSEP PEDRALS, GEMMA ABRIÉ, CARLES BELDA, GEMMA HUMET, MARC PARROT, JOANA GOMILA I THE NEW CATALAN ENSEMBLE
El ‘Bestiari’ de Josep Carner

La tercera producció del NewCat, de nou liderada pel pianista i compositor Joan Díaz, és el preludi del que serà, l’any 2020, la commemoració del 50 aniversari de la mort del príncep dels poetes, Josep Carner. Amb les veus solistes de Carles Belda, Gemma Abrié, Marc Parrot, Gemma Humet i Joana Gomila, i la col·laboració especial de l’actriu Clara Segura i el poeta Josep Pedrals, en la recitació dels poemes, el NewCat presenta un llibre-disc de factura excel·lent que inclou il·lustracions creades per a l’ocasió per alumnes de l’Escola Massana, becats pel NewCat. La direcció d’art del projecte la signa el multi premiat il·lustrador Arnal Ballester.

Un concert únic atès el format XL de la proposta que es podrà veure de manera excepcional a la Sala Gran del Kursaal, en una matinal de diumenge que suma transversalitat i creativitat màximes al servei de l’obra d’un dels poetes més rellevants de les lletres catalanes del segle XX.


Recomanat per a tots els públics.

DURADA
01:30h
INTÈRPRETS

Recitació de l’actriu Clara Segura
i el poeta Josep Pedrals.
Veus solistes de Carles Belda,
Gemma Humet, Marc Parrot,
Gemma Abrié i Joana Gomila.
NewCat - The New Catalan Ensemble

TEXTOS

Josep Carner

MÚSICA

Joan Díaz

DIRECCIÓ D’ART

Arnal Ballester

PROJECCIONS

Il·lustracions creades per alumnes de l’Escola Massana, becats pel NewCat

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador