Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
CLAZZICS +
Òpera - fusió

CLAZZICS és sinònim d’òpera-fusió. El quartet manresà format per Adrià Mas (veu), Joel Díaz (teclats), Ricard Cots (guitarra i baix) i Nil Moreno (bateria) ens proposa en aquest concert una revisió i actualització de la música clàssica al llenguatge i les formes musicals dels nostres temps. 

Un concert amb els grans ‘hits’ de compositors com Bizet, Mozart, Beethoven o Puccini, a partir dels quals CLAZZICS els dona, des del màxim respecte i admiració, una nova dimensió i una alenada d’aire fresc que s’adapta al públic actual i s’apropa a les generacions més joves,“deselititzant” l’escolta de la música clàssica i posant-la a l’abast de tothom.

En aquesta ocasió el quartet es complementa amb una secció de vent, integrada per Alba Careta (trompeta), Joan Mas (saxo alt), Pau Jorba (saxo tenor) i Ona Pardo (trombó), per presentar el projecte CLAZZICS+

Un concert amb obres de Bizet, Mozart, Beethoven o Puccini adaptades al S.XXI

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

 

ENTRADES
DATES
diumenge, 25 d'abril de 2021 - 18:00 h