Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
COCANHA + TARTA RELENA + LOS SARA FONTÁN
‘4132314’

Cocanha, Tarta Relena i Los Sara Fontán s’han unit per crear un espectacle musical que parteix del ritme i les dinàmiques de les antigues fàbriques tèxtils. Els elements compositius són la repetició, el treball en equip, la solidaritat entre iguals, la sonoritat de les fàbriques tèxtils del segle passat, els cants de les treballadores per acompanyar la jornada laboral i els conflictes amb els superiors.

Amb aquests ingredients, els tres duets han creat composicions noves inspirades en l’aprenentatge d’aquest llegat, utilitzant tècniques tan noves com la transformació dels patrons de confecció en partitures. La peça musical aprofundeix en el diàleg entre les dinàmiques laborals de les fàbriques antigues i les actuals, entre les velles i noves rutines de treball, en una trobada de passat, present i futur. 

Coproducció de Fira Mediterrània, Grec Festival de Barcelona, Fabra i Coats i Festival Folk Internacional Tradicionàrius


UN MUNTATGE MUSICAL QUE PARTEIX DEL RITME I LES DINÀMIQUES A LES ANTIGUES FÀBRIQUES TÈXTILS 

DURADA
00:50h
COMPOSICIÓ I INTERPRETACIÓ

LOS SARA FONTÁN
Sara Fontán
Edi Pou

TARTA RELENA
Marta Torrella
Helena Ros


COCANHA
Lila Fraysse
Caroline Dufau

COORDINACIÓ

Edi Pou

FOTOGRAFIA

Duna Vallès

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador