Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
COM MENJA UN CANÍBAL
d’Isis Martín i Aleix Fauró
ENTRADES
18,00
15,00
6,00

La Dora arriba a la Barcelona grisa dels anys 50 i aconsegueix trobar un racó de pau, el Garito, un espai oníric i fantàstic on tothom qui hi arriba ho fa sense voler i preferiria no ser-hi, però on tothom s’hi sent a gust: l’univers dels Fràgils. O potser no, potser no són Fràgils i potser el Garito no existeix, i només és la forma com la Dora explica la seva vida, carregada de màgia i de crua realitat, ara que aquesta està a punt d’acabar-se. 

Què passa amb les persones que no són productives per al sistema? Aquest espectacle surt d’una hipòtesi: l’home és un caníbal i devora la seva pròpia espècie.

Un mirall entre l’abans i l’ara que, a través de la poesia visual, el circ, la paraula i el moviment, ens farà parlar sobre el que ens defineix com a espècie, sobre el que ens fa humans i sobre la solidaritat i la seva distància de la beneficència o la caritat.

Un espectacle multidisciplinar de la companyia ‘La Virgueria’ amb circ, teatre i poesia per reflexionar sobre l’espècie humana

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

 

 

DURADA
01:25h
DIRECCIÓ

Isis Martín i Aleix Fauró

INTÈRPRETS

Guillem Barbosa, Patrícia Bargalló, Sílvia Capell, Maria Garrido, Guillem Gefaell, Carles Gilabert, David Menéndez/Arnau Comas, Núria Montes, Maria Pau Pigem i Lara Renard.

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
divendres, 5 de març - 20:00 h
TEATRE
dissabte, 6 de març - 20:00 h
TEATRE
13 i 14 de març - Diverses sessions
TEATRE
dissabte, 20 de març - Diverses sessions