Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
CONCERT BENÈFIC A CÀRREC DEL PIANISTA ROMAYNE WHEELER
a benefici de les comunitat Rarámuri de la serra Tarahumara a Chihuhahua (Mèxic)

Romayne Wheeler ofereix concerts per tot el món en benefici de les famílies de la comunitat Rarámuri de la serra Tarahumara a Chihuahahua (Mèxic), amb qui viu des de l'any 1992. 

Nascut a Califòrnia l'any 1942 i conegut com el pianista de la serra Tarahumara, Romayne Wheeler va estudiar durant dotze anys a Salzburg i Viena i es va graduar com a compositor i com a concertista de piano.

En un dels seus viatges va conèixer els indígenes Tarahumara que viuen al voltant de la regió de la Barraca del coure i el Canyó de Batopilas, a Chihuahua (Mèxic), que el van acollir i el van adpotar com un dels seus.

L'assimilació d'una altra forma de vida i de pensament el va emprendre a deixar enrere el món modern per instal·lar-se definitivament amb el seu piano al terreny dels Tarahumaras, i només abandonar aquestes terres per oferir els seus concerts benèfics per tot el món. Procedent d'Itàlia i d'Holanda arriba a Manresa el proper 2 de juny.

Les entrades per aquest concert costen 6€ i els diners recpatat estaran dedicats íntegrament a la Fundació de Ayuda Tarahumara que treballa per la subsistència i la independència econòmica dels indígenes tarahumaras.

El concert compta amb el suport de Manresana d'Equipaments Escènics (teatre Kursaal) que posa a disposició l'espai i el piano i l'associació cultural El Galliner Col·labora en la difusió. 

ENTRADES
DATES
dissabte, 2 de juny de 2018 - 19:00 h