Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
COR DE TEIES & COR ITZI
‘Dones’

Aquests dos cors femenins s’uneixen per presentar un recull de cançons d’estils ben diversos que parlen de dones o que han estat compostes per autores reconegudes. Un pas per l’amor, el desamor, l’amistat, la lluita, la tendresa, la vida... Amb una posada en escena dinàmica, embolcallada de sensibilitat, emoció i feminitat!

El Cor de Teies -nascut a Santpedor el 2016-, el formen 30 dones de la població i altres municipis del Bages que van anar coincidint de manera casual. Carregades d’il·lusió, van iniciar aquest projecte, unint les seves veus pel simple goig i plaer de cantar.


El Cor Itzi -creat el 2014 a Llorenç del Penedès-, el formen una vintena de noies de poblacions del Baix Penedès i rodalies. Ecoritzi en grec vol dir “noies joves, vitals, amb empenta”. I això és el que volen ser: un grup de noies espontànies amb ganes de cantar, ballar, passar-ho bé i fer-ho passar bé amb un repertori variat, modern i animat.


Gaudiu de la llum i el caliu del Cor de Teies i de l’energia jovial del Cor Itzi!

ENTRADES
DATES
dimecres, 1 de maig de 2019 - 18:00 h