Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
CRIMEN Y TELÓN
Companyia Ron Lalá

Senyores i senyors: queden detinguts com a sospitosos, còmplices o testimonis d'un ‘articidi’ en primer grau. Tenen dret a riure, plorar, emocionar-se, seguir el ritme de les cançons i no revelar a ningú el final de ‘Crimen y telón’.

 

El Teatre ha mort i el detectiu Noir ha de descobrir a l'assassí abans que l'Agència Anti Art reveli el secret del seu fosc passat. Per això recorrerà la història del Teatre a la recerca de veritats ocultes mentre una xarxa de misteriosos personatges conspiren a l'ombra...

Un espectacle que servirà per celebrar el Dia Mundial del Teatre amb molt d’humor!

Un homenatge al teatre universal amb forma de thriller de gènere negre, ambientat en un futur pròxim en què les arts estan prohibides i el nostre planeta, convertit en Ciutat Terra, és liderat per una intel·ligència artificial amb un exèrcit de drons. Una recerca contrarellotge en què l'assassí podria ser qualsevol. Fins i tot vostès, senyores i senyors espectadors.


Has fet teatre algun cop? Estudies teatre? Et convidem! Entrada de franc per actors i actrius amateurs per veure 'Crimen & Telón'. 

Per aconseguir les invitacions caldrà demostrar la faceta teatrera presentant a les taquilles del Kursaal un programa de mà d’alguna obra que hagin representat. El programa podrà ser en format digital. Amb el material rebut s’elaborarà un vídeo que es projectarà abans de l’espectacle.

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:40h
TEXT

Álvaro Tato

COMPOSICIÓ I ARRANJAMENTS

Yayo Cáceres
Juan Cañas
Miguel Magdalena

DIRECCIÓ

Yayo Cáceres

INTÈRPRETS

Juan Cañas
Íñigo Echevarría
Fran García
Miguel Magdalena
Daniel Rovalher

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador