Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
DANSA
KURSAAL - SALA GRAN
DANCING VIVALDI
PAR en Dansa, Orq. Victòria dels Àngels i O. Lleidatà

UN VIATGE PEL BARROC A TRAVÉS DE LA DANSA CONTEMPORÀNIA

Dancing Vivaldi és un espectacle de dansa a càrrec de PAR en Dansa, el Programa d’Alt Rendiment per a joves ballarins professional impulsat pel Factoria Cultural de Terrassa que dirigeix Rodolfo Castellano, reconegut com a ballarí principal del Ballet Nacional de Cuba. El muntatge, que compta amb la música en directe de l’Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels i el cor de l’Orfeó Lleidatà dirigit per Pedro Pardo, coreografia algunes de les peces més importants del barroc, com el Concert nº3 de Brandenburg de J.S. Bach, la Suite Abdelazer de H. Purcell i el Gloria RV589 en re major per a cor, solistes i orquestra d’A. Vivaldi.

La música barroca és, sens dubte, una de les que connecta millor amb la societat actual i als gustos de les músiques del segle XXI. Deixeu-vos seduir per aquest muntarge multidisciplinar!

Gira organitzada en col·laboració amb la Factoria Cultural de Terrassa, L’Atlàntida de Vic, La Llotja de Lleida, Els Costals de Castellbisbal, el Teatre-Auditori Sant Cugat i el Kursaal de Manresa


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:30h
COREOGRAFIES

Rodolfo Castellanos i Miquel G. Font

DIRECTOR MUSICAL

Pedro Pardo

ORQUESTRA

Orquestra Simfònica Victòria del Àngels

COR

Orfeó Lleidetà

BALLARINS PAR EN DANSA

Camil·la Adrian, Pau Altimira, Héctor Boto, Lia Boujol, Laura Figuero, Mika Gal, Lucía Galan, Berta Garcia, Louise Girard, Carla Hogarth, Samba Injai, Marta Otano, Maria Polyxeni, Carolina Rehues, Leyre Sanvicente, Marta Sicília, Lia Suarez, Alex Vazquez, Josep Peñaloza, Júlia MartÍ

FOTOGRAFIA

Josep Guindo

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
DANSA
divendres, 15 d'octubre - 19:30 h
DANSA
diumenge, 17 d'octubre - 17:00 h
DANSA
diumenge, 17 d'octubre - 18:30 h
DANSA
diumenge, 28 de novembre - 18:00 h