Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE - GENT GRAN
KURSAAL - SALA GRAN
DE MARES I FILLES
de Paco Mir
ENTRADES
15,00
12,00
6,00

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funciót del dia 22 d'abril, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

LES GRANS ACTRIUS MONT PLANS I ANNABEL TOTUSAUS ENS ARRIBARAN AL FONS DEL COR AMB UNA BARREJA DE RIURES I LLÀGRIMES

 

Una mare i una filla es retroben a l’habitació d’un hospital després d’haver passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada en la qual la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i, sobretot, de la seva família.

La posada en escena de ‘De mares i filles’ necessita dues actrius que tinguin el do de la comèdia, i que, al mateix temps, puguin arribar al fons del cor de l’espectador per obtenir el resultat dra - màtic més desitjat, la combinació equilibrada de riures i llàgrimes. I les tenim: Mont Plans i Annabel Totusaus, mare i filla, dues actrius, enormes, magistrals, que des del primer moment ens capturen dins de les teranyines del seu passat per pujar en un dragonkhan emocional que sembla que no s’hagi d’acabar mai.

DURADA
01:10h
DIRECCIÓ

Paco Mir

INTÈRPRETS

Mont Plans
Annabel Totusaus

FOTOGRAFIA

Pere Albiac

Amb el suport
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
dissabte, 27 de febrer - 20:30 h
TEATRE
diumenge, 28 de març - 18:00 h
TEATRE
26 i 27 de setembre - Diverses sessions
TEATRE
dijous, 1 d'octubre - 20:00 h