Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Òpera
DIDO I AENEAS
Versió de Cor de Teatre i Orq. Vespres d’Arnadí

ATENCIÓ - CANVI DE REPARTIMENT: la mezzosoprano manresana Marta Valero cantarà el rol de Dido en la funció d'aquest diumenge en substitució de la també mezzosoprano manresana Mireia Pintó per indisposició.  Cor de Teatre
i l’Orquestra Barroca Vespres d’Arnadí portaran al Kursaal la seva versió de ‘Dido & Aeneas’ de Henry Purcell, una de les òperes del barroc més reconegudes, en un muntatge estrenat dins la 17a edició del Festival de la Veu (a)phònica de Banyoles.

Serà una bona ocasió per sentir algunes de les veus líriques més aclamades del país, com la de la manresana Mireia Pintó, dirigides musicalment per Dani Espasa i amb la direcció escènica d’Andrea Portella.

Cor de Teatre s’uneix, així, per primera vegada amb l’orquestra barroca Vespres d’Arnadí, una formació que ofereix versions plenes d’emoció, frescor i espontaneïtat, utilitzant instruments i criteris històrics.

 

COR DE TEATRE S’UNEIX PER PRIMER COP AMB L’ORQUESTRA BARROCA VESPRES D’ARNADÍ

 

ENTRADES
DATES
diumenge, 16 d'octubre de 2022 - 18:00 h