Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
RBLS

Un festival, una festa de les arts escèniques. Un aparador del teatre més actual, viu i engrescador. Un espai perquè adolescents i joves descobreixin espectacles diferents, innovadors. Perquè s’emocionin, participin, juguin i celebrin. Una experiència vibrant.

Teatre
DIRRRTY BOYS
de Gerard Guix

Suposem que dos amics fan una malifeta molt gran quan són petits. Ara suposem que ja adults, les conseqüències els acompanyen en forma de remordiments, de culpa, i els altera la vida, la modifica, la condiciona. A un d’ells, aparentment, les coses li van prou bé tenint en compte el pes que porta sobre les espatlles. A l’altre, les coses li van malament, però no tant com voldria molta gent que creu que es mereix un futur pitjor pel que van fer, que no és una malifeta, sinó un acte terrible amb seqüeles devastadores.

UNA OBRA REVELACIÓ, BASADA EN FETS REALS I GUANYADORA DE QUATRE PREMIS BUTACA

Aquesta és la història d’en Jon i en Robert, dos nens de deu anys que, un dia de febrer de 1993, fan una malifeta de tal abast que, a partir d’aquell moment ja no poden avançar, atrapats donant voltes sobre el seu passat, en un loop infinit, tornant sempre a la casella de sortida.

ENTRADES
DATES
divendres, 22 de novembre de 2024 - 20:00 h
PREUs
10,00
6,00
ESPAI
Sala Petita
Passeig Pere III, 35 - MANRESA
ET POT INTERESSAR
VEURE’N MÉS