Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Òpera
EL BARBER DE SEVILLA
de Gioachino Rossini

UNA DE LES PECES MÉS EMBLEMÀTIQUESDEL REPERTORI OPERÍSTIC

Encetem la temporada d’òpera amb una nova producció de la Fundació Òpera Catalunya, que presentarà una nova versió d’’El barber de Sevilla’ de Gioachino Rossini, una peça que ha perdurat en el temps com una de les obres més reeixides de la història de l’òpera. L’autor la va escriure en un temps rècord de menys de dos mesos i la va estrenar al Teatre Argentina de Roma, el 20 de febrer de 1816.

L’acció se situa a Sevilla, a finals del segle XVII. Rosina, una noia bella i orfe es troba privada de la seva llibertat. El seu tutor, la té tancada a casa i només la deixa anar a missa, amb l’esperança de casar-s’hi algun dia. Ella, però, està enamorada d’un jove comte  que farà tot el que estigui a les seves mans per acostar-se i casars’hi. Tot gràcies a l’ajuda del barber de Can Fígaro, el mateix que va inspirar ‘Les noces de Fígaro’, cèlebre òpera de Mozart.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

ENTRADES
DATES
dimecres, 3 de novembre de 2021 - 18:00 h