Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
EL CHICO DE LA ÚLTIMA FILA
de Juan Mayorga

Germán és un professor de secundària a les mans del qual arriba la redacció d’un noi silenciós que s’asseu a l’última fila. A partir d’aquí, sorgeix entre l’adult i el xicot un vincle tan intens com perillós. Perillós per a ells i per als qui els envolten.

Juan Mayorga, un dels autors contemporanis més importants a nivell estatal, ens ofereix ‘El chico de la última fila’, una producció que compta amb la direcció d’Andrés Lima i un repartiment de luxe encapçalat per Sergi López.


El text de Mayorga ha estat guardonat amb un premi MAX i va inspirar el cineasta Françoise Ozon per la pel·lícula ‘Dans la maison’.

A 'El Chico de la última fila', els exercicis de redacció d’un jove alumne de literatura esdevenen una mena de xarxa de realitat-ficció de la qual ni el seu propi professor no podrà escapar; ni ell ni la seva dona que, poc a poc, queda atrapada per la força de fascinació, l’aparent perillositat i l’expectativa d’aquells textos. Un poder que ultrapassa l’aula per ficar-se a casa del professor, en la seva intimitat, al seu cap i al seu cor i també al dels lectors i espectadors.

 

Espectacle en castellà

ENTRADES
DATES
dijous, 7 de març de 2019 - 21:00 h