Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
EL CHICO DE LA ÚLTIMA FILA
de Juan Mayorga

Germán és un professor de secundària a les mans del qual arriba la redacció d’un noi silenciós que s’asseu a l’última fila. A partir d’aquí, sorgeix entre l’adult i el xicot un vincle tan intens com perillós. Perillós per a ells i per als qui els envolten.

Juan Mayorga, un dels autors contemporanis més importants a nivell estatal, ens ofereix ‘El chico de la última fila’, una producció que compta amb la direcció d’Andrés Lima i un repartiment de luxe encapçalat per Sergi López.


El text de Mayorga ha estat guardonat amb un premi MAX i va inspirar el cineasta Françoise Ozon per la pel·lícula ‘Dans la maison’.

A 'El Chico de la última fila', els exercicis de redacció d’un jove alumne de literatura esdevenen una mena de xarxa de realitat-ficció de la qual ni el seu propi professor no podrà escapar; ni ell ni la seva dona que, poc a poc, queda atrapada per la força de fascinació, l’aparent perillositat i l’expectativa d’aquells textos. Un poder que ultrapassa l’aula per ficar-se a casa del professor, en la seva intimitat, al seu cap i al seu cor i també al dels lectors i espectadors.

 

Espectacle en castellà

DURADA
02:00h
DIRECCIÓ

Andrés Lima

INTÈRPRETS

Sergi López
Míriam Iscla
David Bagés
Anna Ycobalzeta
Guillem Barbosa
Arnau Comas

Amb el suport
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador