Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
EL DÚO DE LA AFRICANA
Amb el Cor i l'Orquestra Simfònica Harmonia

Una humil companyia d’òpera es prepara per cantar l’òpera La Africana de G. Meyerbeer. L’empresari (Querubini) de la companyia és un garrepa que té com a objectiu estalviar al màxim i no pagar a ningú.
El tenor (Giuseppini), un jove de Saragossa i de bona família que va fugir de casa seva. Està bojament enamorat de la soprano (Antonelli), una andalusa graciosa i casada amb l’empresari en segones núpcies. Aquest coqueteig desperta la gelosia de Querubini i de la seva filla (Amina) que es desfà pel jove tenor. Alhora el baix de la companyia persegueix constantment a Amina.


Giuseppini aprofita els assajos per abraçar a l’Antonelli fent enfurismar a Querubini. Quan ho fa descaradament en mig de la representació, és interrompuda per l’empresari. Gràcies a l’autoritat tot tornar a la normalitat però una segona interrupció, la de la mare del tenor, que l’ha estat buscant per tota Espanya, fa que tot acabi com el rosari de l’Aurora.

Estrenada amb gran èxit al teatre Apolo de Madrid el 13 de maig 1893, el Kursaal acollirà aquesta sarsuela en dos actes de Manuel Fernández Caballero i amb llibret de Miguel Echegaray.

Una oportunitat única per veure sarsuela!

ENTRADES
DATES
diumenge, 26 d'agost de 2018 - 18:00 h