Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
EL LLOP: TERRA BAIXA
d'Àngel Guimerà, dirigida per Àngel Llàcer

Un cop emesos els vuit capítols i havent transformat la companyia d'amateur a professional, Terra Baixa surt de Gira per Catalunya amb la complicitat de La Perla 29 i es podrà vuere al Kursaal amb dues funcions!

L'exitosa novetat a les nostres pantalles és El Llop, un programa d'entreteniment televisiu de TV3 que reivindica el teatre amateur del país. Dirigit i conduït per Àngel Llàcer, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, posa de relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del país i, al mateix temps, la figura d’Àngel Guimerà, de Terra Baixa, i dels actors i actrius que l’han representat al llarg de la història. 

EL CLÀSSIC D'ÀNGEL GUIMERÀ EN LA NOVA VERSIÓ DEL PROGRAMA 'EL LLOP' DE TV3 QUE HA DIRIGIT ÀNGEL LLÀCER


A 'Terra baixa', Àngel Guimerà planteja magistralment el conflicte constant entre dos mons antagònics i irreconciliables, reflex de les influències realistes i naturalistes de l'època en què Terra Baixa fou escrita: el món pacífic que representa la Terra Alta, i la Terra Baixa, llar de personatges mesquins i profundament corromputs.


La Marta viu sotmesa sentimentalment al Sebastià, propietari de l'hotel on treballa. Aquest, amo i senyor d'un extens patrimoni però pèssim gestor de les seves pertinences, està en vies d'arruïnar-se i decideix casar-se amb una filla de bona família per poder pal·liar els seus deutes. Per fer-ho, primer haurà de per fer callar els rumors que el relacionen amb la Marta; per això, decideix fer cridar el Manelic, un pastor de les muntanyes, i fer-lo casar amb ella. D'aquesta trobada fortuïta entre la Marta i el Manelic neix l'amor, i és gràcies a aquesta passió que creix l'empenta de la Marta per alliberar-se de les cadenes opressores del Sebastià.

DURADA
01:20h
DIRECCIÓ

Àngel Llàcer

INTÈRPRETS

Alexandra Olmo
Àlecs Guixà
Pep Carpena
Blanca Lasobras
Jordi Ferragut 
Toni Aguilar 
Tuni Salvadó 
Roser Martínez 
Alba Segarra
Marc Andreu 
Daniel Masalles

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador