Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
EL MESSIES D’ALBERT GUINOVART
Cors Amics de la Unió i Orquestra de Cambra de Granollers

UNA PRODUCCIÓ DEL TEATRE-AUDITORI DE GRANOLLERS I LA SOCIETAT CORAL AMICS DE LA UNIÓ

El Messies d’Albert Guinovart és un concert de celebració, amb música festiva i joiosa, i amb la participació del Cor Jove Amics de la Unió, Cor de Cambra de Granollers i VEUS - Cor Infantil Amics de la Unió.

Una obra monumental amb música d’Albert Guinovart i textos del manresà David Pintó. Tot i tenir el de Händel com a referent, aquest Messies no té un component religiós sinó al·legòric, abstracte, de reflexió i punt de trobada per a tota la humanitat.

A través d’un ventall exquisit de textos poètics, en aquest concert es toquen temes universals, actuals i ben propers a la nostra realitat quotidiana. Guinovart els ha bastit amb una música brillant i alhora íntima, escrita per a una orquestra ben nodrida, però amb un inequívoc protagonisme de les veus i els cors, que ens faran de guies en aquest viatge emocionant: la música com a sortilegi i profecia del canvi i la salvació que tots estem esperant.

ENTRADES
DATES
diumenge, 5 de juny de 2022 - 18:00 h