Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
EL MESSIES D’ALBERT GUINOVART
Cors Amics de la Unió i Orquestra de Cambra de Granollers

UNA PRODUCCIÓ DEL TEATRE-AUDITORI DE GRANOLLERS I LA SOCIETAT CORAL AMICS DE LA UNIÓ

El Messies d’Albert Guinovart és un concert de celebració, amb música festiva i joiosa, i amb la participació del Cor Jove Amics de la Unió, Cor de Cambra de Granollers i VEUS - Cor Infantil Amics de la Unió.

Una obra monumental amb música d’Albert Guinovart i textos del manresà David Pintó. Tot i tenir el de Händel com a referent, aquest Messies no té un component religiós sinó al·legòric, abstracte, de reflexió i punt de trobada per a tota la humanitat.

A través d’un ventall exquisit de textos poètics, en aquest concert es toquen temes universals, actuals i ben propers a la nostra realitat quotidiana. Guinovart els ha bastit amb una música brillant i alhora íntima, escrita per a una orquestra ben nodrida, però amb un inequívoc protagonisme de les veus i els cors, que ens faran de guies en aquest viatge emocionant: la música com a sortilegi i profecia del canvi i la salvació que tots estem esperant.

DURADA
01:20h
MÚSICA

Albert Guinovart

TEXT

David Pintó

SOLISTES

Núria Vilà, soprano
Toni Marsol, baríton

CORS

Veus - Cor Infantil Amics de la Unió
(Josep Vila Jover, direcció)

Cor Jove Amics de la Unió
(Marta Dosaiguas, direcció)

Cor de Cambra de Granollers
(Josep Vila Jover, direcció)

ORQUESTRA

Orquestra de Cambra de Granollers
(Corrado Bolsi, direcció)

Albert Guinovart, piano

DIRECCIÓ

Josep Vila Jover

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador