Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
EL MÈTODE GRÖNHOLM
de Jordi Galceran

L´any 2003 "el mètode Grönholm" de Jordi Galceran es va estrenar per primer cop al Teatre Nacional de Catalunya i des d’aleshores ha traspassat totes les fronteres: un èxit de públic tant a Catalunya, com a la resta de l’Estat com en l’àmbit internacional. 

A Manresa ja el vam veure el 2005 al teatre Conservatori i el 2011 al Kursaal. Ara hi torna  de la mà d’Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer, els actors que aquest cop es posaran a la pell de quatre candidats a un lloc d’alt executiu a una multinacional, tots ells ben disposats a  sotmetre’s  a les rocambolesques proves del  procés de selecció.

Aquesta situació dona peu a una comèdia  de riures assegurats, perquè no hi ha res més divertit que veure les nostres pròpies misèries, adonar-nos en aquest mirall màgic que és el teatre, de com l’ambició per aconseguir una mica més de prestigi, de consideració social i de diners ens fa actuar de la manera més ridícula. Sí, la gent riu molt a "El mètode Grönholm"  però és un riure molt sa..., ens estem rient només de nosaltres mateixos.

Una nova versió de la comèdia de Jordi Galceran per rebentar-nos de riure!

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

 

ENTRADES
DATES
dissabte, 20 de març de 2021 - 17:00 h
dissabte, 20 de març de 2021 - 20:00 h