Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
EL PERRO DEL HORTELANO
de Lope de Vega, amb versió de Paco Mir

LA COMÈDIA DE LOPE DE VEGA EN UNA VERSIÓ AMB L’EMPREMTA INEQUÍVOCA DE PACO MIR

Amb una nova adaptació i direcció de la mà de Paco Mir (Tricicle), arriba al Kursaal una versió del clàssic de Lope de Vega, més curta i amb una nova trama secundària.

Aquesta trama la protagonitzen dos tècnics de la companyia que interpreta ‘El Perro del Hortelano’, o més ben dit, que havia d’interpretar l’obra perquè, per un error incomprensible, la resta de la companyia va camí de Lugo per representar un ‘Divinas Palabras’.

Aquests dos tècnics, obstinats a portar la màxima ‘the show must go on’ a les seves últimes conseqüències, posaran en escena l’obra amb l’ajuda de dues actrius locals ja que ells, -a diferència dels actors que només se saben les seves separates-, coneixen la funció de dalt a baix. Una funció que no perd la comicitat de l’original i que, gràcies a la trama secundària, explica els embolics de Diana i Teodoro.

 

Espectacle en castellà

Entrades a la venda a partir del 17 de juny

DURADA
01:30h
ADAPTACIÓ I DIRECCIÓ

Paco Mir

MÚSICA

Juan Francisco Padilla

INTÈRPRETS

Moncho Sánchez-Diezma
Amparo Marín
Manuel Monteagudo
Paqui Montoya

FUNCIÓ ACCESSIBLE
La funció de diumenge 17 de desembre a les 18 h es podrà seguir a partir de sobretítols que es projectaran en una pantalla, així com per audiodescripció a través d'un sistema de receptors i també bucle magnètic i amplificació de so


Les persones amb discapacitat visual que tinguin interès a utilitzar el servei d’audiodescripció han de sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a info@mees.cat o a les taquilles del Kursaal, de dimarts a dissabte d’11 h a 13 h i de 18 h a 20 h).

 

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
dimecres, 27 de setembre - Diverses sessions
TEATRE
dijous, 28 de setembre - 19:00 h
TEATRE
diumenge, 1 d'octubre - Diverses sessions
TEATRE
12, 13 i 14 d'octubre - Diverses sessions