Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
EL PERRO DEL HORTELANO
de Lope de Vega, amb versió de Paco Mir

LA COMÈDIA DE LOPE DE VEGA EN UNA VERSIÓ AMB L’EMPREMTA INEQUÍVOCA DE PACO MIR

Amb una nova adaptació i direcció de la mà de Paco Mir (Tricicle), arriba al Kursaal una versió del clàssic de Lope de Vega, més curta i amb una nova trama secundària.

Aquesta trama la protagonitzen dos tècnics de la companyia que interpreta ‘El Perro del Hortelano’, o més ben dit, que havia d’interpretar l’obra perquè, per un error incomprensible, la resta de la companyia va camí de Lugo per representar un ‘Divinas Palabras’.

Aquests dos tècnics, obstinats a portar la màxima ‘the show must go on’ a les seves últimes conseqüències, posaran en escena l’obra amb l’ajuda de dues actrius locals ja que ells, -a diferència dels actors que només se saben les seves separates-, coneixen la funció de dalt a baix. Una funció que no perd la comicitat de l’original i que, gràcies a la trama secundària, explica els embolics de Diana i Teodoro.

 

Espectacle en castellà

Entrades a la venda a partir del 17 de juny

ENTRADES
DATES
dissabte, 16 de desembre de 2023 - 20:00 h
diumenge, 17 de desembre de 2023 - 18:00 h