Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ELECTROBACASIS
10 anys de Camerata Bacasis

L’Orquestra de Cambra de la Catalunya Central, la Camerata Bacasis, celebra 10 anys de trajectòria amb una nova producció que s’estrenarà al Kursaal i que no deixarà indiferent a ningú. 

Trencant els tòpics d’una “típica” orquestra de música clàssica, la Camerata Bacasis aposta per trencar totes les barreres; un gran espectacle amb els temes de més èxit, els grans “hits” dels últims 50 anys: ElectroBacasis. Des de temes d’ABBA, passant pel rock català, un YMCA o fins a músiques dels DJ més actuals com Avicii o David Guetta, entre molts altres. 

Una trentena de músics i el DJ Arzzett (actual resident a Coco Village i Seven Seven), faran gaudir al públic i aixecar-se de la butaca per ballar, gaudir i cantar! El concert també comptarà en alguns moments puntual amb la cantant Marta Aguilera, que amb la seva veu dolça, potent i plena d’emotivitat ens farà posar els pèls de punta.  

Música moderna, amb joves músics i interpretada per una orquestra de corda juntament amb un DJ a l’escenari

AVÍS: Aquest concert conté efectes puntuals de llum estreboscòpica que podrien afectar les persones fotosensibles. 


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ MUSICAL

Jordi Coll

ARRANJAMENTS I PRODUCCIÓ MUSICAL

Guillem Vilar

ORQUESTRA

Camerata Bacasis

Violins: Queralt Ballonga, Clàudia Cabanas, Eva Camposo, Laura Casals, Maria Clotet,Marina Fargas, Guillem Font, Ruth Garcia, Àuria Iglesias, Sergi Renom, Antoni Requena, Mònica Roca, Mònica Sala i Berta Torras.

Violes: Júlia Font, Guillem Masdemont, David Santamaria i Andreu Soldevila

Violoncels: Bernat Molas, Pere Requena, Cèlia Roca i Lluc Rovira

Contrabaix: Anna Caballero

 

 

DJ

Dj Arzzett (Aleix Rodríguez)

CANTANT

Marta Aguilera

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador