Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
ELEKTRA.25
d’Atalaya Teatro

ATALAYA TEATRO TORNA AL KURSAAL AMB UNA VERSIÓ CATÀRTICA DEL CLÀSSIC D’EURÍPIDES

La companyia Atalaya, que fa 25 anys que adapta grans textos del teatre clàssic universal, torna al Kursaal amb Elektra.25. La companyia vol commemorar 25 anys de la mort de la referència teatral més trencadora, Heiner Müller, i els 25 segles del naixement d’un dels tres pares de la tragèdia grega, Eurípides.

Elektra té una forta càrrega emocional pel seu leitmotiv essencial: la venjança. Però no es tracta d’explicar la història d’Elektra o que l’espectador s’identifiqui amb un personatge, sinó de provocar la catarsi que promogui sensacions que no es poden experimentar enlloc més. El cor és qui marca el ritme i el to emocional de l’obra.

Els càntics ètnics i les coreografies adquireixen un poder que està per sobre dels mateixos personatges. La interpretació coral és característica en el llenguatge d’Atalaya, tal com vam veure al Kursaal amb el ‘Rey Lear’, el març del 2021.

ENTRADES
DATES
divendres, 20 d'octubre de 2023 - 20:00 h