Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
ELLES
de Josep M. ‘Kabrota’ Ribaudí i Sílvia Sanfeliu

10 HISTÒRIES, 10 CANÇONS, 12 DONES I UN PIANISTA

‘Elles’ és la història del descobriment de la vida de les avantpassades de la protagonista: les dones de la seva família. Ella rep un regal inesperat d’una tieta-àvia que no coneix, i això la porta a fer un seguit de visites, cada dijous a l’hora de berenar, a ca la seva Tia Càndida.

Així les coneixerà a ‘Elles’: l’Eulàlia, la Mercè, la Pepa, l’Àntonia, la Filomena, la Ramona, la Julieta, l’Angelina i sobretot a la mateixa Càndida. Cada història, cada viatge cap al passat, és una cançó que vesteix la realitat de cadascuna d’ ‘Elles’. Allò que passa durant aquelles setmanes, aquelles trobades, teixeixen un fil de memòria, d’amor cap al passat, d’amor cap a les dones que hi van ser abans.

El fil de les històries que la Tia Càndida explica a la protagonista, són un homenatge a aquelles dones; les tietes, besàvies i cosines... i a tantes d’altres ànimes que ja no hi són. Al final, ella, la protagonista, s’adona que és qui és, perquè abans hi van ser ELLES.

ENTRADES
DATES
diumenge, 20 de març de 2022 - 18:00 h