Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
ELS OCELLS
Cia. La Calòrica

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Manresa, per pal·liar els efectes del Coronavirus. COMUNICAT

 

A ‘ELS OCELLS’ L’HUMOR MÉS NEGRE I ABSURD ES POSA AL SERVEI DEL DISCURS MÉS POLÍTIC

 

Els Ocells d’Aristòfanes va estrenar-se l’any 414 a.C. La comèdia explica la història de dos atenencs adinerats que, farts de la ingerència pública en els seus assumptes particulars, abandonen el món dels humans i convencen els ocells de crear una nova civilització. La democràcia atenenca no ha complert encara cinquanta anys i Aristòfanes ja denuncia aquells que instrumentalitzen els problemes del poble per perseguir els seus objectius individuals.


2.500 anys després d’aquella estrena, La Calòrica -de qui ja vam veure ‘Fairfly’- revisita Els Ocells per estudiar els mecanismes emocionals que fan funcionar el populisme neoliberal i qüestionar-se els motius del seu auge. Què hem fet nosaltres per aturar el populisme? Què queda de realment democràtic a les democràcies occidentals?

ENTRADES
DATES
dissabte, 4 d'abril de 2020 - 20:30 h