Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
EM SONEN!
Festival de grups musicals locals

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre el concert del dia 30 de maig, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

UN VESPRE DE DESCOBERTES MUSICALS
QUILÒMETRE ZERO QUE NO US PODEU PERDRE!

 

Quatre joves formacions musicals de Manresa es trobaran al teatre Conservatori per mostrar al públic l’energia i el talent d’aquestes noves fornades de músics de casa nostra.


Hi participarà Tom&Cherry, un grup de la Catalunya central que presenta un senzill acústic, combinant temes propis d’estils variats i algunes versions, amb un toc d’humor. També podrem conèixer la música de Sèlia, grup format per tres noies, violí, piano i veu, que combinen versions de diferents estils i temes propis, amb un missatge potent. I el grup manresà Arlet amb el seu ‘Mil raons’ que desgrana històries quotidianes que retraten l’amor, l’amistat... a través d’un pop artesanal i càlid. I, finalment, Entre d’Altres, un projecte musical emprès per tres joves cantautors manresans que s’han unit per buscar noves sonoritats. Amb una base de guitarres, baix i percussions, toquen temes propis en format acústic d’estil eclèctic.

DURADA
02:00h
TOM&CHERRY

Dídac Azuaza (guitarra i veus),
Josep Rovira (guitarra i veus),
Lluc Rovira (cello)

SÈLIA

Anna Mosseguí (veu), Àuria Iglesias (violí), Laia Tatjé (teclat)

ARLET

Xevi Serra Vila (veu i guitarra), Maria Oliva Campabadal (teclat, harmònica, acordió i veu), Albert Santcristòfol Parés (baix, guitarra i veu), Miquel Oliva Campabadal (bateria i percussió)

ENTRE D’ALTRES

Marc Estiarte Salisi (guitarra i veu)
Carles Serra Vila (guitarra acústica i veu)
Albert Santcristòfol Parés (baix i veu)

COORDINACIÓ

Josep Rovira

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador