Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
EMILI VENDRELL, LA VEU DEL POBLE
amb Roger Padullés

ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya per pal·liar els efectes del Coronavirus. En els propers dies es treballarà per si és possible buscar una nova data per als espectacles que es veuen afectats per aquestes mesures, o queden suspesos definitivament. Més informació AQUÍ

 

Se’l coneixia popularment de diverses maneres: “la veu del poble” pel seu origen obrer,

“l’angelet del barri”, “el cantaire de Catalunya” o també com “el Francisquito” (per l’obra que més vegades va interpretar, ‘Doña Francisquita’). El tenor català Emili Vendrell va ser, sens dubte, una figura estel·lar de la cultura catalana del primer terç de segle XX.

En aquest muntatge farem un recorregut per la trajectòria professional d’Emili Vendrell, amb una carrera professional molt versàtil que el va portar a interpretar des de cançó popular fins a Beethoven, passant per lieder Schumann o Brahms, així com multitud de sarsueles.

L’actor Ferran Frauca acompanyarà els espectadors per aquest passeig per la vida del tenor, amb la banda sonora en directe que hi posarà el tenor Roger Padullés acompanyat al piano per Josep Surinyac. 

 

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
00:55h
IDEA I DRAMATÚRGIA

Roger Padullés

TENOR

Roger Padullés

PIANO

Josep Surinyac

ACTOR

Ferran Frauca

Amb el suport
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador