Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
ENZEL
'Mel i llimó'

Enzel presenta 'Mel i llimó' (DiscMedi, 2019), el seu segon treball d'estudi. Després de la seva primera entrega 'Capità Ibuprofèn' (2017), la banda segueix apostant per convertir en cançons missatges originals i espontanis compartits a través del mòbil.

 

EnZeL, provinents de diferents municipis de la demarcació de Lleida, vincula la seva música "a la passió, la luxúria, l'amor per una o diverses muses i en un sentit més general, a l'amor a la vida, la terra i la llibertat. Des d’allò més bàsic fins al més romàntic, aquest és l'ADN propi d'EnZeL i que vol transmetre en aquesta segona entrega", asseguren.

 

'Mel i llimó', format per 10 noves cançons, s’ha enregistrat a Bucbonera Studios (Caldes de Montbui), sota el control tècnic i mescla del Tomàs Robisco, durant els mesos de juliol i octubre del 2018. La producció ha estat compartida entre el mateix Tomàs Robisco i EnZeL. El màster final del àlbum l'ha dut a terme en Víctor García, d’Ultramarinos Mastering

ENTRADES
DATES
dissabte, 9 de març de 2019 - 21:00 h