Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
Òpera
FEM ÒPERA!
'L'Orquestra dels animals' - Servei Educatiu

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades aquest matí per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Manresa, per pal·liar els efectes del Coronavirus. COMUNICAT

 

El projecte FEM ÒPERA recupera l'òpera treballada en les primeres edicions, L'Orquestra dels animals amb música d’Andrea Basevi (Genova, 1957) i llibret de Roberto Piumini, amb la traducció i adaptació al català de David Pintó.

L’orquestra dels animals ('I musicanti de Brema', títol original en italià) és una versió del conte dels germans Grimm. I ens explica la història d’uns animals maltractats pels seus amos que es rebelen contra aquesta situació, però gràcies al seu enginy i a la unió de tots ells trobaran una sortida.

Com tots els contes dels germans Grimm, carregats de valors, és una història amb un rerefons social, una metàfora i homenatge a tots els immigrants de totes les èpoques i de tots els països que per necessitat o aspiració a una vida millor, deixen la seva pàtria i els seus éssers estimats. El premi final és el sacrifici i el coratge, la invitació a buscar nous amics i cercar, més enllà de les dificultats, noves perspectives de futur.

ENTRADES
DATES
dimarts, 31 de març de 2020 - 20:00 h
dimecres, 1 d'abril de 2020 - 20:00 h
dijous, 2 d'abril de 2020 - 20:00 h
divendres, 3 d'abril de 2020 - 20:00 h
+ VEURE MÉS DATES - VEURE MENYS