Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
FESTIVAL DE FOLK 2018
Homenatge als 50 anys del Grup de Folk

Ara fa 50 anys, el maig de l’any 68 es realitzà el Festival de Folk al Parc de la Ciutadella de Barcelona davant de mes de 9.000 assistents.

D’aquell conglomerat de músics del Grup de Folk en sorgí una massiva divulgació de cançons que la gent cantava a les manifestacions, a les excursions, als aplecs, etc. Eren cançons del folk nord-americà i de protesta de Bob Dylan, Joan Baez o Pete Seeger i can.ons populars d’arreu del món i de Catalunya. Moltes d’elles han quedat per sempre en la nostra memòria col.lectiva i han passata les noves generacions.

El Grup de Folk no era una formació fixa: la seva composició variava en funció de les actuacions. Alguns dels seus components més actius van ser Jaume Arnella, Xesco Boix, Falsterbo 3 (Eduard Estivill, Joan Boix i Amadeu Bernadet), Pau Riba, Jordi Pujol i Corts, Albert i Jordi Batiste, Jaume Sisa, Oriol Tramvia, Jordi Roura... entre d’altres.

D'Arrel i El Galliner, amb el suport dels agrupaments escoltes, esplais, mijacs manresans i bagencs i de la Fira Mediterrània, volen retre un homenatge als 50 anys del folk català.

DURADA
01:45h
HI PARTICIPARAN

-Jaume Arnella
-Falsterbo (Jordi Marquillas, Isidor Marí, Ricky Araiza, Albert Guitart, Eduard Estivill i Montse Domènech, )
-Lluís Pinyot/Lluís Atcher/August Garcia/ Rah-mon Roma
-Roger Camprubí / David Cases / Sara i Alba Sanfeliu
-InCORdis
-Isidor Marí
-Consol Casajoana
-Barba-Roig
-Oriol Tramvia
-Jordi Pujol i Cortés
-Teies
-Els Sis d’aquí

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador