Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
FOREVER YOUNG
d’Erik Gedeon, adaptada per El Tricicle

Set actors joves s’interpreten a ells mateixos, o a allò que seran d’aquí a 40 anys, quan visquin en una residència per a artistes retirats que no es resignen a ser, senzillament, vells. Algunes nits, els residents es muden amb les seves millors gales i rememoren (o inventen) els seus èxits de temps passats en companyia d’una infermera obstinada a martiritzar-los amb cançons infantils que potenciïn la seva psicomotricitat... Però, quan els deixa sols, el seu indòmit esperit rocker surt per a deixar constància que no han deixat de ser el que sempre han estat; rockers.


Torna al Kursaal aquest espectacle tendre i divertit sense caure en el mal gust, intel·ligent per a públics de qualsevol edat. Una comèdia en què es canten (molt bé) cançons que formen part del nostre ADN. Una alenada d’aire fresc en el món del musical convencional. Un alè d’esperança. Un cant al “viure cada dia”.


UNA COMÈDIA MUSICAL QUE ÉS UN CANT A LA VIDA!

DURADA
01:00h
ADAPTACIÓ I DIRECCIÓ

Tricicle

DIRECCIÓ MUSICAL

Marc García Rami

ARRANJAMENTS MUSICALS

Manuel Villalta

INTÈRPRETS

Llorenç González
Anna Mateo
Marc Pujol
Lucía Torres
Rai Borrell
Irene Jódar
Marc García

FOTOGRAFIA

Haidé Costa

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador