Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
GNAPOSS QUINTET
Funk, rock, blues, country, jazz

Tothom que va a escoltar un concert de Gnaposs en surt més feliç del que hi entra. Prenent com a base el funk, aquest trio salta còmodament d’estil a estil d’una manera electrificant, fresca i única. Funk, rock, blues, country, jazz i el que els vingui al cap en les seves improvisacions. Sens dubte, Gnaposs té una veu musical pròpia. El seu repertori combina temes propis amb revisions personals de clàssics d’artistes com James Brown, Beatles o Stones.

 Tot va començar a l’any 2000 a Los Ángeles, California, on Gnaposs va enregistrar el seu primer disc amb el productor d’Scott Henderson, TJ Helmerich. Des de llavors han participat a diversos festivals.

El Cicle Gust de Jazz, una iniciativa conjunta del Kursaal Espai Gastronòmic i el teatre Kursaal, permet prendre alguna cosa o fer un mos mentre es gaudeix de bona música en un ambient de club amb taules disposades buscant la màxima proximitat a l’escenari.

 

* La localització de seients dependrà de la distribució de les taules.

Si voleu compartir taula amb altres persones que han comprar entrada feu-nos-ho saber a jordi@restaurantkursaal.cat

ENTRADES
DATES
diumenge, 12 de maig de 2019 - 20:00 h