Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
HOMENATGE A PETE SEEGER
El poder transformador de la cançó

Aquest 2019 se celebra el centenari del naixement de Pete Seeger, un músic activista cultural que va lluitar pels drets civils de la gent de color, l’antibel·licisme i la defensa del medi ambient, amb el convenciment que amb la música i les petites actituds personals, es pot canviar el món. Seeger va anar descobrint el llegat folklòric nord-americà: el blues, el gòspel, les balades. Músiques negres i blanques, però sobretot músiques de resistència i dignitat. I també va divulgar músiques populars d’arreu del món. El seu exemple va marcar els joves dels anys 60, com Bob Dylan, Joan Báez i Víctor Jara, i també va ser un referent per a Bruce Springsteen.


A casa nostra Pete Seeger va marcar també la música dels anys 60, amb les cançons de lluita i a través del Grup de Folk. Xesco Boix va ser el primer que va divulgar les cançons de Seeger, algunes de les quals han esdevingut himnes que han traspassat generacions.


Per això aquest homenatge, per difondre el seu llegat musical que té plena vigència en el temps que vivim de lluita per la llibertat.

ENTRADES
DATES
dissabte, 5 d'octubre de 2019 - 21:00 h