Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
IMMUNITAT
de Jordi Casanovas

Sis persones que no es coneixen entre elles són convocades per participar en un mostreig demogràfic per a la millora de la gestió de futures crisis. Els han assignat un número i una capseta amb dos polsadors. Una intel·ligència artificial els farà  preguntes relacionades amb la gestió política de la pandèmia de la covid-19 i ells hauran de votar. La ràbia i la frustració, acumulades després de tants mesos de restriccions, tragèdies i desgast, aviat afloraran per posar a prova el senzill sistema democràtic que els ha plantejat la computadora: Votar sí o votar no.


Jordi Casanovas ens proposa un espectacle sobre la gestió política de la pandèmia. L’obra intentarà crear un paral·lelisme entre la investigació per descobrir la vacuna contra la covid i els passos que ha de fer la societat per erradicar una altra epidèmia contemporània, la creixent desinformació que pot conduir al feixisme.

UN MUNTATGE QUE PORTA A JUDICI POPULAR LA GESTIÓ DE LA CRISI SANITÀRIA DE LA COVID-19

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ

Jordi Casanovas

INTÈRPRETS

Òscar Muñoz
Mercè Pons
Javier Beltrán
Vicenta Ndongo
Anna Perelló
Borja Espinosa

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
dijous, 7 de juliol - 20:00 h
TEATRE
dissabte, 27 d'agost - Diverses sessions
TEATRE
diumenge, 28 d'agost - Diverses sessions
TEATRE
divendres, 9 de setembre - 20:00 h