Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
IMMUNITAT
de Jordi Casanovas

Sis persones que no es coneixen entre elles són convocades per participar en un mostreig demogràfic per a la millora de la gestió de futures crisis. Els han assignat un número i una capseta amb dos polsadors. Una intel·ligència artificial els farà  preguntes relacionades amb la gestió política de la pandèmia de la covid-19 i ells hauran de votar. La ràbia i la frustració, acumulades després de tants mesos de restriccions, tragèdies i desgast, aviat afloraran per posar a prova el senzill sistema democràtic que els ha plantejat la computadora: Votar sí o votar no.


Jordi Casanovas ens proposa un espectacle sobre la gestió política de la pandèmia. L’obra intentarà crear un paral·lelisme entre la investigació per descobrir la vacuna contra la covid i els passos que ha de fer la societat per erradicar una altra epidèmia contemporània, la creixent desinformació que pot conduir al feixisme.

UN MUNTATGE QUE PORTA A JUDICI POPULAR LA GESTIÓ DE LA CRISI SANITÀRIA DE LA COVID-19

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ

Jordi Casanovas

INTÈRPRETS

Òscar Muñoz
Mercè Pons
Javier Beltrán
Vicenta Ndongo
Anna Perelló
Borja Espinosa

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador