Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
ISABEL VILLANUEVA
‘Ritual’

La prestigiosa revista The Strad la qualifica com a “una artista que arrisca” i Pizzicato Magazine la descriu com “una artista sensible que sap submergir-se en el més profund de la música”. Isabel Villanueva defensa la música amb passió i dona a conèixer la viola amb veu pròpia, amb interpretacions carismàtiques, de gran expressivitat i bellesa sonora, que connecten immediatament amb el públic.

UN CONCERT EXCEPCIONAL DE LA PRESTIGIOSA VIOLISTA ISABEL VILLANUEVA

Villanueva ha desenvolupat una carrera global que l’ha portat a tocar a més de 25 països amb orquestres de Llatinoamèrica, Rússia, Orient Mitjà, Xina i Europa. Intensa, vital i imaginativa, té una prolífica activitat com a solista, pedagoga, creadora de projectes innovadors per apropar la música clàssica a nous públics. Des de la proximitat de l’Espai Plana de l’Om, podrem gaudir d’aquesta gran violista interpretant obres de Bach, Hildegard Von Bingen, Gyorgy Kurtàg i Heinrich Ignaz Biber.

ENTRADES
DATES
diumenge, 7 d'abril de 2024 - 12:00 h